S-a tras cortina pentru ultima dată – O stea a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț s-a stins

3

Astăzi s-a tras cortina pentru ultima dată în viața domnului Cornel Nicoară, o personalitate foarte îndrăgită de pietreni și nu numai. Zeci de mesaje pline de durere se aștern pe pagina sa de Facebook la doar câteva ore după ce toți cunoscuții îi transmiteau mesaje cu felicitări pentru ziua sa de naștere.

Trupul neînsuflețit al domnului Nicoară a fost găsit de către pompierii pietreni în dimineața acestei zile, în timpul intervenției pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în apartamentul în care acesta locuia (detalii aici – click)

„In aceasta dimineata, soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă, Cornel Nicoara.

In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Daca ar trebui sa descriem in cuvinte viata sa si cum a influentat oamenii din jurul domniei sale epopeea ar fi metoda potrivita dar in aceste momente pana a devenit foarte grea si doar gandurile marelui Adrian Paunescu pot contura durerea din sufletele noastre :

” Murim săraci, murim umili,
Din moftul unor imbecili
Și este vai și-amar de noi.
Nu mai există nici valori,
Nu se mai nasc nemuritori,
Există bani și-atîta tot,
Să fim maimuțe-n carnaval,
Maimuța n-are ideal,
Maimuța are numai bot.
Sunt puse țările la zid,
Democrația e un vid,
„Sub echilibrul pururi frînt,
Se-aruncă-n lume maladii,
Popoarele spre-a se rări,
Că-s prea mulți oameni pe pămînt.”

Dumnezeu sa il aseze in loc luminat si vegheze si sa ne indrume in continuare de acolo sus dintre stele. Odihnească-se în pace!” – este unul dintre mesajele publicate pe pagina lui de Facebook.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să=l odihnească în pace.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Jhon spune

  Sa nu fim teatrali, toți ni l amintim pe dirijorul marilor cântări patriotice, care ne ținea în soare la repetiții interminabile sa provaduim slava ceausestilor și a clicii lor de nomenclaturiști stăteam pt cântarea României și pierdeam randul la ulei vărsat poate putini l au cunoscut altfel dar toți îl știm pe orchestratorul demagogiei drept un aservit…așa erau vacantele noastre cu pregătiri pt 23 august, pt cântarea României, pt datoria externă…mergi la Domnul Tău, poate i mai corect Tovarășul Tău

 2. Joker spune

  Un sfârșit trist si teatral, un actor bun și un om mare al neamțului. Si a aprins singur candela…..drum lin!

  1. Gheorghe Ocneanu spune

   Odihnească-se în pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate