S-a surpat o stradă din Piatra-Neamț…

2

Acum câteva luni de zile, asfaltul de pe o stradă din Piatra-Neamț a explodat din cauza unei țevi care s-a spart (click aici pentru articol). Acum după ce strada a fost asfaltată, culmea râsului, aceeași conductă s-a spart având efect invers adică surpând un sens al părții carosabile. Deci de la explozie la implozie în 2 luni de zile.

Desigur că ar fi mult la ieftin să schimbe cu totul acel tronson de țeavă de apă potabilă dar de ce să cheltuiască 1 leu într-o zi când pot cheltui 10 într-un an ca sa repare încontinuu? Căci vorbim de o zonă unde se produc avarii de ani de zile nu de câteva luni și de ani de zile, echipe de muncitori, utilaje, investiții, bani, bani și iar bani.

I.R.

Citiți și:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Nanu spune

    Nu-i de mirare ,la blocul in care locuiesc bloc cu 5 scari, lungimea blocului aproximativ 100 m s-a spart conducta de 9 ori si au facut gauri de 9 ori, au reparat batand cepuri de lemn , ma mir de ce nu se pune un panou ,,aici sant banii vostrii ”

  2. Onelian dalmatio spune

    Așa se lucrează în România cu , cât ai mai multe lucrări cu atât poți fura mai mult….., nu miști nimic nu poți pișca nimic. Deci. .!cât mai des atât mai bine pentru juleala de bani publici că de ..plătesc proști. .care-i problema.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate