S-a semnat contractul pentru reconstrucția Pieței Centrale

7

„S-a semnat contractul de executie pentru reconstrucția Pietei Centrale. Termenul de realizare a construcției este de șase luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrărilor și sunt mari șanse ca în vara anului viitor să avem o noubă piață în Piatra-Neamț.
Vom monitoriza cu atenție derularea contractului și vom oferi tot sprijinul necesar pentru realizarea acestui obiectiv. Reconstrucţia Pieţei Centrale reprezintă o nevoie stringentă pentru orașul nostru și este un obiectiv prioritar al administrației locale .
Vreau să mulțumesc încă odată tuturor celor care s-au implicat în acest proiect”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. legio spune

  ADMIN ma bucur ca esti la datorie zi si noapte , pazesti cu strasnicie si mai ceva s nu apara comentarii impotriva PSD , sfintii Arsene (nu Boca) si Simionica snt paziti bine ,cenzurezi cu sarg . Acum cu sfarsitul de an ,va urez ,,sa cenzurati bine” tot ce atinge PSD.

  ADMIN: Poti sa critici de dimineata pana seara si pe Arsene si pe Simionica numai sa ai capacitatea sa o faci civilizat folosind cuvinte civilizate …uite, ca sa îti dau un exemplu de critică civilizată:
  Pt. Arsene : A primit în partid pe senatorul Cadar, cel care este suspect că a devalizat Drupo și care cu certitudine a venit la PSD din oportunism nu din convingere. De asemenea domnul Ionel Arsene a zis ca va arăta nemțenilor tot ce au furat cei de la PDL și acum, după ani de zile, vedem ca nu a arătat nimic … etc
  Pt. Simionică : După ce ani de zile a stat în Consiliul Local și a coabitat cu PDL și nu a avut nimic de spus acum vine și ne spune ce datorii sunt la Piatra Neamț, deși ea, în calitate de consilier, a votat pentru toate aceste datorii.
  Dacă nu sunteți în stare să scoateți comentarii negative decât cu ”șosețel” si ”cusătoreasa” nu mai comentaăți pentru ca vor fi cenzurate … e vorba de capacitatea de a te exprima negativ dar civilizat …asta e tot …

 2. Alina spune

  Dar cum se numeste firma cu care s-a semnat contractul de constructie a pietei? Sau este secret. Sa nu avem vreo surpriza.

 3. legio spune

  Aiurica nu cumva ai cam multe prenume ?Ai grija ca s-a desteptat prostimea si stie ca te mai numesti si Irina si Ioana, vezi CA cam pute lucrul asta.

 4. maria spune

  Nici nu vati apucat de lucrari
  Si ìncepeti cu lauda
  Vedeti cum sau inpartit bani dl Arsene

 5. Aurelia Simionica spune

  Ma bucur pentru Piatra Neamt ca va avea Piata Centrala!
  Munca mea nu a fost in zadar. Sutinerea domnului deputat Arsene, intelegera domnului ministru Dragnea pentru orasul nostru inglodat in datorii se va materializa abia in 2016.
  Astept ca”deontologii” din presa si beneficiarii ipocriziei cu „PSD a mintit in legatura cu reconstructia Pietei Centrale” sa recunoasca si sa-si asume ca:
  1. Intarzierea de un an s-a datorat administratiei catastrofale de catre PNL-PDL a S.C. URBAN S.A. (fapt ce a intarziat depunerea cererii finale de finantare a proiectului)
  2. PSD si-a respectat toate promisiunile.
  Se pare ca decembrie este cu adevarat luna cadourilor pentru pietreni, in 2014 guvernul PSD a alocat primariei Piatra Neamt 26.000.000 lei pentru plata datoriilor si ne-a salvat de la faliment, in 2015 s-a semnat contractul in valoare de 18.500.000 lei pentru reconstructia Pietei Centrale cu finantare aprobata de guvernul Ponta.
  Oare guvernul tehnocarto-PNL-ist va manifesta aceeasi grija pentru pietreni?

  1. xx spune

   Ati uitat sa spuneti de cei peste 500 milioane de lei repartizati jud Neamt din care peste 3 mil orasului Piatra Neamt pentru investitii la ultima rectificare de buget,cea mai mare suma acordata vreodata in acest fel

  2. cititor40 spune

   Bine inteles ca vor fi alocari mai mari pt.ca si para -indarat este mai mare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate