S-a scos la licitație contractul de presă la Consiliul Județean Neamț

1

În sfârșit s-a scos la licitație contractul pentru publicitate/promovare la Consiliul Județean Neamț.

Cine va câștiga cele două miliarde vechi scoase la bătaie vom vedea cu toții. Cert este că unii colegi de presă vor trebui să își cumpere urgent câte un colac de salvare, deoarece urmează să se înece în propriile dejecții aruncate în ultima perioadă prin care mai direct sau mai indirect au sugerat că publicația noastră ar fi favorizată de Consiliul Județean sau de Ionel Arsene. Ei bine publicația noastră nu întrunește criteriile ”cu grijă alese” de cei care au pregătit licitația, deci nici măcar nu are sens să participăm.

Mai mult de atât, cerințele făcute la această licitație nu au absolut nicio legătură cu noțiunile corecte de promovare/publicitate. Parcă sunt făcute de un fierar betonist sau de cineva care știe foarte bine să se prefacă că nu știe ce face. Din punctul nostru de vedere nu va putea participa decât cine are deja pregătit tot ce se cere în caietul de sarcini căci altfel nu există timpul fizic necesar să te pui la punct cu contracte, recomandări și ce mai vor ei plus să dai două taxe, una de vreo 2.000 lei și una de vreo 10.000 lei, una ca să participi si una imediat cum câștigi, bani indisponibili peste noapte majorității publicațiilor din Neamț. Ca să nu mai spunem că licitația s-a scos, culmea coincidenței, exact în prima zi în care nimeni nu mai poate avea certificat fiscal pe zero fără să plătească la zi datoriile la stat, angajați și impozite.

Licitație plăcută celor care se simt pregătiți pentru așa ceva. Noi am fost luați prin surprindere total. Am avut semnale că se vor face măgării, dar nu ne așteptam să se meargă până acolo încât să se cupleze în cerințe presa online cu cea tipărită locală și cu cea națională. Cum de altfel nu ne așteptam la multe lucruri care au fost scrise în acest caiet de sarcini dar pe care îi rugăm  pe colegii noștri din presă să le explice, pe cei care spuneau că totul e pregătit pentru cineva anume. Să vă spună ei acum pentru cine era pregătită licitația.

Pentru cei care se grăbesc să tragă concluzii etnobotanice specificăm că acest incident nu afectează colaborarea noastră cu conducerea consiliului județean. Considerăm că proiectele acestei instituții și ale domnului Ionel Arsene sunt mult prea importante pentru nemțeni ca să fie obturate de interesele câtorva angajați de a șmenui un caiet de sarcini.
Avem convingerea că de la conducerea consiliului județean s-a cerut doar să se facă o licitație corectă doar că unii angajați din CJN nu pot fi corecți deoarece au interese și obligații față de diverse persoane și uite așa iese câte un caiet de sarcini de se miră și conducerea instituției.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. VIRGIL spune

    DECI tre sa cotizezi 120 milioane vechi , inainte ptr a Participa , A Atunci Mii de scuze lui Dl , Daniels , El e Pe burta acum , ceva ca Mihaita din B , nu are paralute ptr plata intretinerii , daramite sa dea pe taxe , caiete de sarcini , Ce naibii , Nu au putut si astia sa ceara un caiet de dictando ,cu State si Flacarica pe coperti , de ala se facea rost mult mai repede .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate