S-a reabilitat cu 184.671,97 lei sala de sport din comuna Bicaz Chei… dar plouă în ea

0

Cum stă bine unei comune care zice că se dezvoltă, dar e cam blocată în timp și legile de multe ori rămân și ele blocate la intrarea în localitate, la Bicaz Chei s-a reabilitat sala de sport cu o sumă destul de consistentă.

Bănuielile noastre sunt că totul s-a făcut pe ascuns, cu contraoferte aranjate și multe alte chestii suspecte de corupție, dar nu ne putem pronunța încă deoarece așteptăm niște acte cerute de la primăria Bicaz Chei, care a sărit de mult din termenul legal în care trebuia să ne răspundă; dar așa e la Bicaz Chei, cum spuneam, nu toate legile se aplică.

Până una-alta, banii au fost cheltuiți, reabilitarea s-a făcut și în sala de sport a început să plouă. Ce fel de reabilitare a fost? Cine au fost contraofertanții? Ce materiale s-au folosit? Oare chiar s-a făcut pe bune reabilitarea sau doar s-a dat cu var? Sunt multe întrebări la care vom mai aștepta mult timp răspunsul, deoarece transparența la această primărie este doar o poveste.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate