S-a născut a doua oară! Cineva ar trebui să îi ia bicicleta!

3

Ieri, în Săvinești, în zona unde se trece de la 4 la 2 benzi, un bătrân pe o bicicletă s-a dezechilibrat pe motiv de alcool sau de bătrânețe și s-a îndreptat fix spre o mașină ce venea din sens opus. La limită, bătrânul a trecut la jumătate de centimetru de partea din stânga a mașinii. Și biciclistul, și șoferul s-au oprit uimiți cum de accidentul inevitabil nu s-a produs. Șoferul a plecat cu 10 km la oră, vizibil înspăimântat de ce se putea întâmpla, bătrânul în schimb a traversat  la noroc, pe lângă bicicletă, drumul național după care a încălecat pe furia cu lanț și puțin șerpuit și-a văzut de drumul lui, desigur tot pe șoseaua ce duce spre Roznov.
Acesta este un caz fericit, unul la un milion. Mulți alți bicicliști și pietoni mor pe acest sector de drum din simplul motiv că nimeni nu face un trotuar sau o pistă pentru biciclete, iar ei aleg sa meargă pe carosabil indiferent că nu mai au niciun reflex la 80 de ani sau că au băut un păhărel.
Dacă recunoașteți acest bătrân și sunteți rude cu el, aruncați-i bicicleta. Norocul pe care l-a avut îl poate avea o singură data în viață.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. MARCEL spune

    SA i ia bicicleta , Portofelu cu acte si bani , asta pentru a nu si mai putea lua Pensia si avea Bani de Beutura , Firar ar Naibii de Beutura care Nenoroceste atatia oameni !

  2. nae spune

    Codul Rutier trebuie respectat si de biciclisti .

  3. marcel spune

    Tataie asa cum e , in acea stare Poate da lectii Inginerilor de la FORD ori celor cu Fordul Mondeo de la Almas , Ptr ca el cu o si pe o bicicleta Nu a ajuns la sant ori in SAnt ! Asta si in conditiile in care bicicleta Nu are : AFU , Tc , Retarder , AC ,care sa te racoreasca , dupa ce te bate arsita pe sea .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate