S-a înființat Organizația Locală AUR în Comuna Alexandru Cel Bun

0

Primăvara vine cu noutăți în comuna Alexandru Cel Bun. La data de 11 martie, domnul Burdulea Vasilică Mugurel a anunțat faptul că s-a înființat Organizația Locală AUR în comuna Alexandru Cel Bun, invitând totodată cetățenii să se implice cât mai mult pentru a realiza împreună lucruri frumoase și durabile.

Astăzi, împreună cu o echipă de oameni inimoși, cărora le mulțumesc pentru încredere, am început coagularea unei organizații care va reprezenta o alternativă reală și sănătoasă la actuala „guvernare” locală.

Am pornit împreună sub sigla AUR, având în același timp girul și întregul sprijin al doamnei deputat Mitrea Dumitrina și a domnului Poetelea Ionut.

Subsemnatul am fost numit coordonator al organizației Alexandru cel Bun și vă chem alături pe toți cei care doriți să vă implicați într-o schimbare la față reală și durabilă a comunei noastre. Vă asigur de întreaga mea disponibilitate în comunicare și dacă este cazul de confidențialitate desăvârșită.”, a transmis domnul Burdulea Vasilica Mugurel.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate