S-a închis Biserica Sfântului Mormânt!

1

Presa israeliană și principalele agenții de presă din lume au anunțat, miercuri, închiderea Bisericii Sfântului Mormânt, începând cu ora locală 17:00. Decizia, prezentată ca o măsură de precauție, a fost pusă în aplicare în urma unei întâlniri între șefii poliției și lideri bisericești, după ce guvernul israelian anunțase restricții mai dure pentru preveni răspândirea noului coronavirus, informează The Jerusalem Post. Potrivit înțelegerii oficiale, Biserica este închisă timp de o săptămână, dar nimeni nu știe cât se poate prelungi, cât va dura criza.

Apropierea Paștelui Catolic (12 aprilie) este de așteptat să genereze discuții în întreaga lume și să inflameze teoriile conspiraționiste. În România, această știre nu a prezentat un interes pe măsură. (Viorel COSMA)   

1 Comentariu
  1. Ioana spune

    Buna seara! Legat de stirea cu inchiderea Bisericii Sfantului Mormant, se poate crea confuzie, cum ati precizat in articol ca “incepand cu ora locala 17:00”. Eu am inteles din asta ca doar de la 5 e inchisa, dar am verificat siteuri in engleza, si nu, ea e inchisa de tot… Asta 1. 2. Credeti, chiar credeti ca e un semn bun si ca lumea doar iubeste conspiratiile? Credeti ca lipsa celebrarii Invierii chiar in locul Invierii Mantuitorului e un lucru atat de banal? Eu am inteles putina ostilitate cand ati zis de teoriile conspirationale. Daca nu e asa, imi pare rau. 3. Nu a precizat niciun interes inca pt ca nu a fost inca prezentata public suficient, dar stati sa vedeti numai:)) ce revoltator!
    In alta ordine de idei, multumesc pt articolul in romana!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate