S-a început asfaltarea variantei, în zona gării

1

În această noapte s-a început asfaltarea variantei în zona cea mai problematică. Programarea acestei asfaltări s-a respectat conform planului stabilit, singura diferență fiind că s-a ales să se lucreze noaptea.

Pe lângă muncitorii de la Publiserv, la fața locului erau și directorul firmei, Valentin Ciobanu, un responsabil de la primărie și un consilier local, ceea ce înseamnă că aceste reabilitări de drumuri din Piatra-Neamț chiar sunt luate în serios de toată lumea.

De remarcat este faptul că se continuă folosirea de materiale geotextile care se pun sub covorul asfaltic, materiale care până acum nu se foloseau, deși ar fi mărit considerabil durata de viață a asfaltului.

Deci, iată că se poate face și la Piatra-Neamț treabă mai de calitate și fără să îngreuneze traficul din cursul zilei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Mihailescugelu spune

    Nu numai in zona gării este nevoie de asfaltare. Tot traseul pina la statia de Salvare. Canalizările sunt prost făcute. Luati exemplu de la Tg Mureş, un oraş exceptional asfaltat unde nu simti cand treci peste o canalizare. La sensul giratoriu care duce spre Darmăneşti sunt nişte gropi de rupi maşina cand faci stanga.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate