S-a deschis Târgul de Crăciun de la Curtea Domnească (FOTO)

0

Astăzi, 17 decembrie, s-a deschis Târgul de Crăciun de la Curtea Domnească.

În perioada 17 decembrie – 2 ianuarie 2022, doritorii sunt invitați zilnic, între orele 11:00 – 21:00 pentru a se bucura de surprizele pregătite.

Veți putea procura daruri pentru Crăciun, copiii se vor distra, vor cânta colinde și se vor întâlni cu Moș Crăciun. Producătorii nemțeni vă invită la o cană de vin fiert și vă așteaptă cu multe bunătăți de sezon!”, a anunțat municipalitatea.

Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, organizează evenimentul pentru toți nemțenii și pentru turiștii care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră. Intrarea este liberă pentru oricine dorește să vină.

Dragi nemțeni, Târgul de Crăciun, organizat de Consiliul Județean Neamț, s-a deschis în această seară! Vă așteptăm la minunatul eveniment, care se va încheia pe 2 ianuarie 2022. Veniți să vă bucurați de atmosfera de sărbătoare pe care am creat-o pentru dumneavoastră, cu ajutorul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, al administrației locale și al Camerei de Comerț și Industie! Pentru că vă respect, pentru că îmi iubesc județul și pentru că sunt un admirator al datinilor și obiceiurilor specifice Sărbătorilor de Iarnă, am organizat Târgul chiar dacă suntem în pandemie. Respectăm toate regulile impuse, iar grija mea este să poată participa toți nemțenii și turiștii, vaccinați sau nevaccinați. Așa că veniți la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, pentru seri de neuitat!”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Aducem magia sărbătorilor iernii pentru nemțeni și turiști la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, unde organizăm o nouă ediție a Târgului de Crăciun! Suntem aici, de dimineață și până la lăsarea întunericului, și muncim pentru a pregăti cel mai frumos eveniment al anului. Pandemia nu ne-a redus din încrederea că putem face lucruri frumoase pentru județul nostru, chiar și în astfel de vremuri dificile pentru omenire. Am căutat și găsit cele mai bune soluții pentru a organiza Târgul de Crăciun la Neamț în condiții de siguranță pentru toți participanții, vaccinați sau nu! Așa că veniți să savurați farmecul sărbătorilor care se apropie, de vineri, 17 decembrie, într-o atmosferă de poveste! Veniți să vă bucurați de preparate tradiționale, de brânzeturi, prăjituri și cozonaci, care îți lasă gura apă! Vă așteptăm, căci pentru fiecare dintre dumneavoastră organizăm acest eveniment!”, a transmis Președintele Organizației Municipale a PSD Piatra Neamț , Florentina Moise.

FOTO: Municipiul Piatra-Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate