S-a deschis oficial sezonul competițional la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu”

0

Baza Hipică „Colonel Virgil Bărbuceanu” a găzduit duminică, 6 mai, deschiderea sezonului competiţional ecvestru din acest an.
În cadrul evenimentului organizat de Asociaţia Clubul Sportiv Ecvestru „Costache Lupu” Piatra-Neamț,  spectatorii au putut urmări concursuri demonstrative de echitație, dar şi o reprezentaţie artistică.

Manifestarea a debutat cu proba practică a elevilor Școlii de Echitație, promoția 2018: Mardarie Daria, Andronic Maria, Apopei Ana-Maria, Lupescu Ana-Maria și Ungurianu Cosmin.
După acest moment a urmat concursul demonstrativ de sărituri peste obstacole susținut de sportivii şcolii de echitaţie din oraşul de la poalele Pietricicăi: antrenorul Lucian Aprofirei, Diana Aprofirei, Oriana Chelariu și Alexandru Melinte.
La final, călăreții au fost recompensați cu diplome și cupe.

De asemenea, manifestarea a fost întregită de spectacolul artistic oferit de membrii Ansamblului folcloric „Hora” al Şcolii Nr.11 Piatra-Neamț.

Deschiderea sezonului competițional la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu”

Gepostet von Asolomii Roxana Ioana am Sonntag, 6. Mai 2018

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate