S-a deschis EST TV

1

Intr-o atmosfera prieteneasca s-a oficiat astazi deschiderea postului EST TV . Toata lumea a fost fericita , PSD-isti au socializat cu Antochi , Tarata a schimbat amabilitati cu actualul Ursarescu fost „Murdarescu” ,primarul cu prefectul si asa mai departe, dragostea a fost generalizata si presarata pe alocuri cu pupaturi si strangeri in brate .
In lini mari lansarea televiziunii a fost un succes , atmosfera a fost placuta , demonstratia tehnica din partea echipelor EST TV a fost peste nivelul unei televiziuni regionale , grila de programe arata bine , emisia este HD , spoturile foarte ingrijit si profesionist lucrate , prezentarile studiate , prezentatorii cu lectiile facute , cam totul a fost cum trebuie sa fie, mai putin don’ primar care a uitat ca nu trebuie sa spuna cine este in spatele postului de televiziune si l-a cam incadrat pe Culita Tarata in peisaj .
Uram mult succes noii televiziuni si speram din tot sufletul sa nu fie doar o bucurie de inceput ca si in cazul Giga TV unde s-a plecat in forta, dar acum ruleaza seara program de manele .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Cristi spune

    Daca Est TV va prezenta informatiile intr-un mod obiectiv si nu va incerca sa se alature unei formatiuni politice sau alteia atunci va avea viata lunga.Daca in schimb va practica pupincurismul la greu atunci va avea aceeasi soarta ca Giga TV.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate