S-a deschis circulației publice drumul Bicaz – Poiana Largului – județul Neamț

5

Deși nu este asfaltat integral, cei de la Drumuri au decis să redeschidă circulația publică pe drumul Bicaz-Poiana Largului – județul Neamț cu restricție de tonaj. Mașinile mai grele de 13 tone nu au voie.
Pe porțiunile unde s-a lucrat este asfalt nou, pe porțiunile unde nu s-a lucrat este asfaltul vechi. Chiar și în aceste condiții se circulă oarecum normal.
Pe acest tronson de drum mai sunt multe lucrări de făcut după care ar trebui asfaltat integral, doar că noua guvernare a recepționat lucrările efectuate și a decis să oprească finanțările pentru acest drum fără nici un motiv. Motivul bănuit este acela că lucrarea nu trebuie terminată, deși ea este realizată în proporție de 90%, pentru că este un proiect al guvernului PSD și dacă ar fi terminat ar fi perceput ca o realizare a PSD.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Vasile spune

  PNL – ul şi pensaţii care fac parte din acest odios partid sunt cei ce au blocat acest proiect deosebit de important. Acum spălaţii pe creier zic ca PSD – ul este de vină pentru blocarea lucrărilor. De ce nu termină PNL ul şi USR ul drumul imbecililor ??? Să facă licitaţie şi să toarne asfalt!!!

 2. Dracon spune

  Oare cand se va turna si stratul de asfalt de uzura pe acest drum , se stie ca asfaltul este de mai multe feluri si unul dintre ele este ptr stratul de asfalt mai fin de uzura si ptr a nu permite apei sa intre asfaltul de rezistenta ,sa inghete iarna si sa disloce bucati si pietricele din asfalt ,dupa care sa apara gaurile din asfalt ,se fac economii si se baga bani in buzunar ,ptr a nu mai turna si ultimul strat de asfalt !

 3. Chelu Adrian spune

  Sau cheltuit bani cât pentru o autostrada, și avem același drum impracticabil, cred ca cineva ar trebui sa controloze finanțarea acestor mizerii, aceeași situație și la Letcani.

 4. Balaga M. spune

  Cred ca PSD abia a deșteptat sa aiba posibilitatea de a scoate castanele din foc cu mana altuia.

 5. Toma spune

  Mai bine s-ar apuca să-l termine, au ajuns de toată jena fripturiștii politici…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate