S-a dat startul campaniei electorale cu mizerii la Gârcina

0

În mare disperare că actualul primar va câștiga alegerile fără emoții, unii contracandidați, lipsiți de argumente și văzând că atacurile online de pe tot felul de conturi false nu au succes, au trecut la planul B.

Acum au luat la rând lucrările executate prin comună și caută orice motiv inventat să le reclame, iar cel mai grav este că vor să facă acest abuz de drept cu lucrări care sunt în desfășurare.

Știm cum lucrează echipa care se ocupă de astfel de mizerii; cel mai probabil va apărea cineva care să reclame în spațiul public, printr-o postare cu o filmare sau poze, sau printr-un articol comandat la un ziar, presupuse probleme la lucrări și suspiciuni de corupție, pentru a atrage pe capul constructorilor care au contracte cu primăria toate instituțiile de control ce vor primi reclamații bazate pe postările sau articolele din ziare pe teme inventate.

Se pare că așa se va desfășura toată această campanie, cu multe mizerii fabricate de un singur partid condus de niște oameni care par să aibă probleme de sănătate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate