Rușine, tovarășe Traian Basescu ca ţi-ai permis sa iei in deradere numele Presedintelui Consiliului Judetean Neamt

11

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni discutand despre proiectul RMGC : „Cum sa nu fie enervati oamenii cand vad ca dai prin lege dreptul unei societati majoritar private sa faca exproprieri. Creezi un asemenea precedent, pai maine ii dam lui Culita Tarata, lui Nicolae, dreptul de a face exproprieri…”basescu
Dragi tovarăşi şi prieteni, cetăţeni ai judetului Neamt. Mă adresez, în această seară, întregului popor al judetului noastru, în legătură cu declaratiile grave facute de cetateanul Traian Basescu, în ziua de luni cand sub pretextul împiedicării unor precedente periculoase a dat ca exemplu indoielnic pe tovarasul Culita Tarata, Presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei Neamt, Presedinte al Consiliului Judetean Neamt si presedinte la ce mai vrea, reusind astfel sa aduca o umbra de indoiala asupra tovarasului Culita Tarata, om de a carei cinste nu s-a indoit niciodata nimeni in afara de Departamentul pentru lupta antifrauda , Direcția Națională Anticorupție si multe alte institutii capitaliste.
Este necesar să sprijinim pe tovarasul Culita Tarata in fata unor astfel de indoieli capitaliste si să acţionăm în aşa fel ca să nu se admită, în nici o împrejurare ca numele conducatorului nostru iubit si stimat, Culita Tarata sa fie asociat cu fapte sub demnitatea sa pura si neintinata.
Adevărata libertate, adevăratul umanism înseamnă a asigura dezvoltarea agricola a patriei, bunăstarea întregii naţiuni, a asigura independenţa, integritatea fermelor şi a-i demasca pe toţi aceia care acţionează – indiferent sub ce forme – împotriva intereselor judetului, a independenţei, a oamenilor cinstiti care se lupta cu jaful din judetul nostru.
Înţelegînd bine gravitatea aluziilor petrecute in timpul discursului tovarasului Traian Basescu, doresc să asigur intregul nostru judet, întreaga noastră naţiune, că toti semnatarii acestui articol, cît şi organele de partid, vor face totul şi vor acţiona cu întreaga răspundere pentru a infiera astfel de declaratii, în deplină colaborare cu toţi oamenii muncii, cu toţi cetăţenii patriei noastre, pentru a face totul ca programele măreţe de făurire a judetului multilateral dezvoltat să fie realizate în cele mai bune condiţii chiar daca unii tovarasi,cum este  Traian Basescu, vor sa manjeasca onoarea preacinstitului si supranumitului „Opritorul de jafuri”.
Este necesar, dragi tovarăşi şi prieteni, cetăţeni ai judetului Neamt, să dăm dovadă de marea răspundere şi înţelepciune a poporului nostru si sa nu luam in seama aluziile domnului Traian Basescu si sa ramanem strans uniti in jurul tovarasului presedinte al CJN, pentru ca impreuna sa întărim colaborarea şi unitatea dintre nemteni si structurile de conducere ale judetului in vederea construirii unui viitor luminos si plin de realizari.
Rușine, tovarășe Traian Basescu ca ţi-ai permis sa iei in deradere numele Presedintelui Consiliului Judetean Neamt .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
 1. Tarata Sfantu' spune

  Saracu’ Tarata ! Dupa ce ne-a facut praf intr-o vreme toate padurile Moldovei, a jupuit Insula Mare a Brailei (toate cu concursul statului roman) , este dat ca exemplu de Presedinte la rubrica ,,etc,etc” ! Mai domnu’ Tarata, am vaga banuiala ca ti se pregatesti ceva !!!

  1. feraru marcel spune

   Stati linistit, nu se baga nimeni in tarata !

 2. feraru marcel spune

  Numai atat ? despre Pinalty nimic ? Adica cum sa lasati deoparte pe cel care tine treaza atitudinea razboinica a cititorilor. Manipulati, ah, pardon, ii zadarati numai pe unii impotriva celorlalti. Pai ce ? Numai basescu si Culita-s de hulit? Pe cei care nu-l inghit pe Gigel, cui ii lasati? Da’ cred mai cu seama, ca asta-i un studiu in legatura cu oarece tehnici de manipulare. De ce nu le spuneti cititorilor, adevaratele procente ale dragostei increderii si respectului, pe care acesti trei conducatori le induc in marea masa a electoratului? Toti au peste 70% . Fiecare din ei. Astia-s adevarati lideri,corecti, patrioti si nu in ultimul rand CINSTITI . Cu acestia trei in frunte, vom avea…..Victorii multe. Uraaaaaa! si la gara.
  P.S. Comentatori, nu va lasati imbroboditi de acest articol denigrator, ca toti stie, ca adminul in adancul sufletului e un mare fan, pro pentru ei. El scrie articole pro contra, ca sa aiba trafic pe site. Aratati-i ca v-ati prins si ca nu tin tacticile astea cu voi.
  SUCESURI punctul exclamarii.

  ADMIN : AM citit de 3 ori comentariul…. nu inteleg nimic 🙂

  1. feraru marcel spune

   Pai e si normal !! Acest mesaj(comentariu) contine NUMAI (!!) chestii subliminale, de ultima generatie. Mesaje psihedelice, psihopatice, psihostatice. No, amu, musai sa-ntelegeti. Vorba preotului, catre enoriasi : Baaai, ati inteles ? Juma’ NUUUUU, Juma’ DAAAAA, Preotul : Ei, cei care-o inteles sa le spuna si celor care n-o inteles. Simplu ! Ce mare philosophie?

   1. feraru marcel spune

    Ex. cuvantul sucesuri, scris gresit(cu un singur c) iti sare-n ochi si te duce imediat cu gandul la o anumita persoana de sex feminin, adica faci o conexiune primordial la sexul persoanei. Acest cuvant l-a dus pe unul din comentatori cu gamdul la miuta, care, daca ne gandim bine, nu era in carti in articolul asta. Vedeeeeti ?
    A’naibii, tehnicile astea absconse.

   2. feraru marcel spune

    Pentru o mai buna intelegere a trermenilor folositi, psihostatic = Iti sta mintea-n loc. De asta n-ati inteles Asta-i efectul textului.

 3. gabi spune

  Un excroc si un tradator de tara si neam face aluzii si aprecieri „in gand” la adresa altuia…

 4. Tavy spune

  Cum se face ca pana mai ieri tov bashescu era cel mai aprig sustinator al exploatarii Rosiei Montana, si pac pac deodata nu mai e? Nu mai sunt baietii lui la butoane sa se indestuleze? As fi curios ce parere are doamna miuta, udrea a noastra de darmanesti, fata mare a politicii romanesti, care a plecat din barca pdl din principii morale si incompatibilitate doctrinara.

 5. de astazi coroi spune

  este normal ca presedintele tarii care este cel mai bine informat sa pronunte si acest nume.practic tarata este foarte bine ancorat in sistemul mafiot instalat in romania si cu greu se v-a gasi cineva sa-l execute,sa nu uitam ca are in echipa sa oameni foarte influenti cu demnitati si grade inainte de 89.LUATI-L PE BUZDUGAN DIN INSULA MARE SI VEDETI CUM SE INCHIDE AFACEREA.LUATII PONTOANELE ARMATEI PUSE LA DISPOZITIE GRATUIT DE FOSTUL COMANDANT AL ARMEI NUMITA GENIU,SE INTRERUPE COMUNICAREA.LUATII SILVICUL DIN MANA S=A TERMINAT CU AVEREA PRIMITA GRATUIT DE LA SILVIC.RECENT SC COMPIL A OBTINUT O POMANA DE LA DIRECTIA SILVICA DE 1.800.000 LEI PLUS BASCA DINAINTE DE LA COSTACHE RUSU.acum culta isi etaleaza pilele pe fata doar este lider in unpr partidul serviciilor.sa=i traiasca unchii iar cei ce au decedat sa-i ierte dumnezeu.

 6. Tavy spune

  Pe langa tobvarasul bashescu, tarata al nostru e un sfant !!!

  1. feraru marcel spune

   JUST !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate