Rubik Hub Piatra-Neamț se alătură Startup Europe Week

0

În perioada 11-15 martie  2019, se organizează la nivel european, o serie de evenimente ce vor avea loc în diferite locații din UE, cu scopul de a celebra și promova antreprenoriatul. Scopul acestora este de a evidenția poveștile de succes ale fondatorilor din regiune, de a motiva tinerii să exploreze antreprenoriatul, să descopere anumite instrumente de lucru utilizate în mod curent de către fondatorii de startupuri și să înțeleagă complexitatea unui ecosistem antreprenorial.

Rubik Hub se alătură acestei inițiative europene și organizează la Piatra Neamț, în perioada 12-14 martie, în colaborare cu Spherik Accelerator, evenimentul APROPO, Pornești un business_?

INSPIRĂ-TE, DESCOPERĂ IDEEA, apoi VISEAZĂ-TE

Ideile creative sau cele care răspund nevoilor si problemelor umanității pot avea impactul pozitiv care ar putea transforma un vis într-o afacere de succes în lume.

Găsește ideea genială de business și du-o la următorul nivel!

Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe site-ul www.rubikhub.ro , la sectiunea evenimente.

Rubik Hub, o structură de sprijinire a startup-urilor și a companiilor inovatoare din Regiunea Nord-Est, a fost înființată în anul 2017, la inițiativa ADR Nord-Est. A pornit la drum cu o misiune îndrăzneață: dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Regiunea de Nord-Est a României prin conectarea, educarea, inspirarea și încurajarea oamenilor să dezvolte startup-uri de succes la nivel global.

Într-un timp foarte scurt, de la lansare și până în prezent, Rubik Hub a demonstrat atât pe plan regional, cât și pe plan național, capacitatea și dorința de a-și asuma și implementa misiunea declarată.

Rubik Hub aduce împreună oameni cu perspective comune și țeluri similare în mijlocul unei comunități vibrante și îi sprijină cu programe de educație, resurse, inspirație și acces la know-how.

În cei apropape 2 ani de activitate s-au dezvoltat numeroase programe și workshop-uri de educație antreprenorială alternative, cu focus pe inițierea în lumea startup-urilor scalabile. A organizat programe și evenimente dedicate potențialilor fondatori  gata să-și conceptualizeze, testeze și valideze ideea de startup, dar și sesiuni de mentorat 1:1 pentru fondatorii aflați la început de drum sau dornici să-și crească startup-ul. Totodată oferă în spațiul de co-working un mediu de lucru creativ și inspirațional cu facilități excelente, spațiu complet echipat pentru întâlniri și evenimente, chiar în inima comunității.

Toate programele, proiectele și activitățile ce se desfășoară în cadrul Rubik Hub sunt aliniate la tendințele și cerințele ecosistemului international de startup.

Comunicat de presă

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate