Roznovean reținut pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal

1

În data de 18.08.2017, polițiștii roznoveni au reținut un bărbat de 52 de ani,  din  localitate, după ce a fost probată activitatea acestuia privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Faptele pentru care este cercetat bărbatul au avut loc în data de 16.08.2017, când acesta împreună cu concubina sa au consumat la domiciliu băuturi alcoolice, iar din gelozie, bărbatul a lovit femeia de 31 de ani. Ulterior agresiunii, victima a fost imobilizată în locuință până pe data de 17. 08. 2017, când bărbatul a solicitat intervenția unei ambulanțe pentru preluarea femeii care acuza dureri în zona abdominală.
Poliția orașului Roznov a fost sesizată în amiaza zilei de 18.08.2017, despre acest eveniment, fiind demarate toate verificările pentru clarificarea acestor aspecte.
În mai puțin de 8 ore, polițiștii au reușit documentarea activității infracționale a bărbatului, care a și fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 19.08.2017, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Piatra-Neamț, care și-a însușit propunerea și a dispus măsura arestării preventive față de acesta, pentru o perioada de 30 zile.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Maria Gutu spune

    TREBUIE TINUT UN PIC LA RECE,SA-I PUNA SARBA CU BTAI ,CA LA SUCEVA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate