Roznovean cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

0

Un bărbat de 53 de ani, din Roznov este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

La data de 8 decembrie 2018, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei autoutilitare, care se deplasa pe strada Luminii, din Roznov, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.

Astfel, poliţiştii au procedat la urmărirea acesteia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, autoutilitara fiind oprită după aproximativ 300 m. Din interiorul acesteia, a coborât un bărbat, care a abandonat autoutilitara şi a intrat în curtea unei locuinţe, poliţiştii procedând la urmărirea acestuia, ocazie cu care l-au identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani, din Roznov

În urma verificările efectuate în bazele de date a reieşit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările sunt aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamţ
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate