Romascan constans sa dea bani pentru a se putea casatori

0

In ziua de 21 iunie 2012, orele 12.00, S. Andrei de 24 ani, din municipiu, a sesizat Politia municipiului Roman, despre faptul că două persoane sub amenintări cu acte de violentă i-au solicitat suma de 15.000 euro pentru a-i permite să se căsătorească cu M. Ana Maria.

Lucrătorii de politie, sprijiniti de ofiteri din cadrul Serviciului de Informatii si Protectie Internă Neamt si a luptătorilor din cadrul SIR Neamt, au organizat un flagrant in aceeasi zi, in jurul orelor 18.50, ocazie cu care au fost depistati R. Alberto de 40 ani si G. Constantin de 31 ani, ambii din Roman, care au primit de la reclamant suma de 2000 euro, reprezentand o primă plată din suma solicitată. Autorii au fost retinuti pentru o perioadă de 24 ore, iar la data de 23 iunie, Judecătoria Roman, a dispus cercetarea acestora in stare de libertate cu interdictia de a nu părăsi tara pe o perioadă de 25 zile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate