Românul care a speriat Anglia a fost condamnat pe viață

0

În seara zilei de 3 mai 2021, Valentin Lazăr, un român în vârstă de 21 de ani, a omorât o femeie din Anglia de 45 de ani, mama a două fete, lovind-o de peste o sută de ori cu un băț de lemn plin de cuie după care a înjunghiat-o, a sugrumat-o, a dezbrăcat-o și a aruncat-o într-un tufiș din Romford, oraș situat în estul Londrei.

Fapta românului a stârnit dezbateri aprinse în Anglia și multă lume a început să se îndoiască de siguranța cetățenilor din regat.

Victima a murit din cauza compresiei gâtului și a unui traumatism cranian dar avea mai mult de o sută de traumatisme, 15 fracturi de coaste, leziuni de la mai multe lovituri la cap, răni la mâini și amprentele unor lovituri cu piciorul. Alte leziuni la nivelul feței și genunchiului au fost provocate cu o lamă cu un singur tăiș, a declarat patologul care a examinat corpul victimei.

Criminalul român care a șocat opinia publică din Anglia prin cruzimea faptei nu a oferit nicio explicație pentru acțiunile sale dar a fost surprins de camerele de vederi, după faptă, având asupra lui poșeta femeii. Pentru fapta sa, joi, 3 februarie 2022, românul a primit cea mai mare pedeapsă posibilă în Anglia, închisoare pe viață.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate