Romanii, hoti in Marea Britanie

2

Un articol aparut in cotidianul britanic Daily Mail face reclama negativa romanilor, mentionand faptul ca politia britanica suspecteaza niste bande de hoti din Romania care fura metal de la caile ferate. Costurile cuprului, plumbului si bronzului sustrase sunt estimate la 770 de milioane de lire pe an. Caile Ferate britanice sustin ca din aprilie pana in octombrie 2011 au avut loc peste 1602 de furturi de acest gen, soldate cu 1969 de trenuri anulate si pierderi de 8.5 milioane de lire. Aceste grupari de infractori se mai ocupa si cu furtul cablurilor din sistemul de control al traficului aerian din cadrul aeroportului Stansted, fapt care a condus la o pierdere a comunicatiilor timp de 36 de ore. Politia a identificat sute de suspecti care apartin gruparilor romanesti.

Gh. Adrian

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. moarte tiganilor spune

    de ce sa cheltuim bani cu eliberarea buletinelor tiganesti,cand putem cheltui niste banuti cu arderea lor pe rug.punem la unloc 30 de guzani,si doi znopi de paie ,si gata rugul.

  2. G.B spune

    tiganii din romania se ocupa cu afaceri de genul dar au si ei buletin romanesc , ar trebui sa li se elibereze buletine tiganesti si interdictie de a’si parasi cortul , baraca , etc!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate