România, țara unde un guvern politic împarte din pix șanse la viață oamenilor bolnavi de COVID

3

Oricâți bani ai avea, orice risc să mori ar fi iminent, nu poți cumpăra medicamentele cele mai bune pentru tratarea COVID. Aceste medicamente nu se găsesc în farmacii, ci sunt aduse doar de guvern și distribuite spitalelor din țară tot de guvern.

Dacă un primar, un președinte de consiliu județean, un director de spital din România ar vrea și ar avea banii necesari să cumpere pentru pacienții din orașul sau județul său cele mai bune medicamente pentru tratarea COVID, nu poate face acest lucru pentru că Guvernul României nu permite. Toate medicamentele eficiente pentru COVID în România stau în pixul politicienilor de la guvernare.

Poate aceste monopol pe medicamente nu ar fi o problemă dacă guvernul ar și da spitalelor medicamentele necesare, dar spitalele primesc de fiecare dată mai puține medicamente decât au nevoie. Așadar, guvernul politic al României nu împarte medicamente, ci împarte șanse la viață românilor, iar acestea sunt mai puține decât ar avea nevoie pacienții români.

Este îngrozitor să ai mama, copilul, soțul sau pe orice apropiat pe patul de moarte, iar medicamentele care îl pot salva să nu fie alocate de guvern spitalului și oricâți bani ai avea să nu ai de unde să le cumperi, fiind nevoit să asiști neputincios alături de medici la moartea unui om drag.

3 Comentarii
 1. Gabi spune

  Exact.Ei nu aduc medicamente pentru a trata aceasta boala, dar dau vina pentru sutele de morti pe persoanele nevaccinate si dezbina societatea. Oare cand ne vom opri din a da vina pe nevaccinati si vom vedea cine sunt adevaratii vinovati pentru sutele de morti?

 2. Citizen spune

  Corect. Din păcate, asta e politica.

  1. Cksabo Viktoria spune

   Corect și Extrem de dureros!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate