România și județul Neamț revin la monoteism

3

principiiUltimele scandaluri la care asistăm cu toții și în care sunt implicate toate structurile statului, de la învățământ și până la servicii, sunt începutul revenirii României la monoteism.

După 20 de ani în care fiecare județ avea cel puțin 2 politicieni care se credeau Dumnezeu și 2 bogătani care se credeau zei, iată că șurubul se strânge și posibilitatea de a exista persoane care fac ce vor dispare. Dispare chiar de la cel mai înalt nivel unde multora le tremură izmenele să nu cumva să facă și ei obiectul unor dezvăluiri din cadrul megascandalurilor de corupție instituțională care definesc România ca stat mafiot.

Strict, la nivelul județului Neamț, putem spune că la această oră nu mai există persoane care pot face orice vor doar pentru că au bani și relații. Desigur că mai sunt câțiva care încă se cred de neatins, dar în curând valul anti-politeismului politic le va reteza capetele. Mai sunt câțiva politicieni care au acumulat bani gravitând în jurul lui Gheorghe Ștefan sau al lui Culiță Tărâță și nu au înțeles că de fapt sunt nimeni și în loc să își vadă liniștiți de viețile lor și de averile acumulate insistă să fie aroganți. Mai mult, forțează intrarea lor în pușcării, lucru pe care îl vor reuși cu siguranță.

Acum, într-o logică firească, viitorul poate avea două direcții. Una în care printr-un consens politic și administrativ cei care iau decizii in România stabilesc să se creeze un moment zero și să se uite trecutul și toată lumea să se alinieze la noile reguli bazate pe lege. Și a doua variantă… va începe o vânătoare de vrăjitoare în care vor fi desființați toți cei care au îndrăznit să se creadă de neatins în ultimii 20 de ani.

Pentru stabilitate și evoluție este de preferat varianta punctului zero, ca toată lumea să lase la o parte orgoliile și să ne apucăm de construit țara și județul acesta care este aproape la sapă de lemn. Pentru dreptate și onoare ar fi nevoie de varianta a doua, în care toți cei care au făcut averi din banii românilor să fie lăsați în fundul gol. Ce va fi rămâne de văzut. Cert este că în aceste momente România trece printr-o perioadă de reașezare a principiilor, iar ce se va întâmpla în următoarele luni va fi definitoriu pentru următorii 20 de ani.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Radu Nastasa spune

  Monoteismul presupune existenta unui singur zeu. In Romania inteleg ca-i Dragnea noul Iliescu dar in Neamt? Care-i unicul, „za oan”? Sa stim si noi…

  ADMIN: Cel a cărui casă este Biserica ….

 2. xx spune

  UTOPIE Chiar credeti ca daca a cazut un general de SRI (de fapt este al 9-lea de cind sa schimbat directorul in 6 luni) cei ce au furat cit au putut isi vor cobori ritul la nivelul plebeilor?.Se reorganizeaza rapid si vor fi mai mult decit ai fost

 3. mickey999 spune

  Mai buna e varianta B aia cu vinatoarea….

  Numai sa nu se piarda poporul „in inima neagra de codru” cu vinatoarea „mistretului cu colti de argint” cum s-a pierdut in tranzitie vreo 27 de anishori…..ma rog „a fost ajutat” sa se piarda in tranzitie taman de mistretzu’ de la varianta B.

  Putina colona vertebrala si ceva mai mult singe de mistretz pe „capota” n-ar strica…..asa de un bun exemplu.

  🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate