Romania o duce bine. Nu are nevoie de bani europeni

2

Romania este singura tara din lume care nu a accesat milioanele de euro pusi la dispozitie de UE pentru restructurare. Romania nici macar nu a depus un proiect ca sa acceseze aceste segment de fonduri, iar pentru ca pe celelalte 8 programe sectoriale Romania nu a reusit sa absoarba fonduri, se discuta in acest moment in forurile UE despre sistarea banilor alocati catre tara noastra.


Satocrac Vasile

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. hlizici spune

  da, da, ia de la basescu.. daaa, satisfactie maxima cu cristal..
  daca ziceati si voi de kpmg sau pwc, mai era cum mai era, da, asa, buf, cu basescu..
  asta-i credibil ca si pretinii lui din guvern, ba cu reorganizarea teritoriului, ca altfel nu ne da ue 10 miliarde, ca trebuie taxate autostrazile, cand tu ai taxa de drum, cre’ca recunoasteti zicerile..
  aia din prima sursa, e isprava lui dragnea si implica riscul sistarii a vreo 700 milioane de coco si nu ‘a banilor alocati catre tara noastra’, cale lunga pan’la 24 de miliarde..
  primul ministru, guvernul, ministerul de finante, cel putin astia din urma ar trebui sa aiba cifre actualizate la secunda despre finantari, n-au cum sa fie credibili, pentru ca nu fac altceva decat s-o dea cum le convine lor, ca populimea nu stie.. eh..
  asa ca, tare mi-e teama ca pinalty avea motive serioase sa va de ignore pana sa va dea un interviu.. daca tot la-ti pomenit pe saf’su, hahahahaha..
  incercati genu catavencu, ca aia au cam obosit

 2. hlizici spune

  Poate singura din UE, ca, spre exemplu, Puleanga Fakatui o Tonga n-are cum sa acceseze tipul ala de fonduri. L-ai urmarit pe Dan Voiculescu pe tema asta?
  P’orma, programele sectoriale n-au cum sa fie ‘celelalte’, ca nu-s din aceeasi categorie cu ala de restructurare, doar ca-i instrument structural, atat, al’alte-s cu treaba lor.
  Absorbtia pe cele opt programe operationale sectoriale este mica, insa nu inexistenta, cum eronat afirmi. Programul operational regional, care nu l-ai mai pus la socoteala, sta cel mai bine si toate ar arata cam asa la absorbtie.
  Deci, plati contributie UE in raport cu alocarea UE 2007 – 2013 la 30 apr.2011, adica bani trasi deja, ca la contractat situatia e un pic mai ‘roza’:
  Regional: 21%
  Mediu: 9%
  Transport: 2,5%
  Competitivitate: 12%
  Resurse umane: 18%
  Capacitate administrativa: 7%
  Asistenta tehnica: 7,5%
  Dezvoltare urala: 20%
  Pescuit: 10%
  Cat priveste ‘sistarea banilor alocati’, asa, vreo 24 miliarde de coco, nu stiu unde-ai auzit, poate paznicu de la vre-unu din foruri, nuh?!
  Deci, scriere, ca stire nu e, dupa o bere cu pretenii?!

  ADMIN :
  1.Puteam sa spunem si singura tara din galaxie ca tot aia e , oricum e clar ca ne refeream la tarile ce au acces la aceste fonduri .
  2.Ca suntem in riscul de a ni se bloca banii de la UE ,paznicul de acolo ,a vandut informatia si la altii nu numai noua :
  http://www.ziare.com/articole/blocare+fonduri+europene
  http://www.realitatea.net/basescu-romania-risca-sa-i-se-suspende-temporar-utilizarea-banilor-ue_842529.html
  Si daca nu este de ajuns ce informatii am primit de la paznic poate un citat din Basescu te satisface :
  „România riscă să ajungă în situaţia de suspendare temporară a utilizării banilor europeni dacă nu rezolvă problemele existente în ceea ce priveşte cheltuirea fondurilor UE”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate