Rock și anticorupție la Piatra-Neamț

0

Un  maraton muzical, special prin varietatea genurile abordate, s-a desfășurat în perioada 18-20 august, în ștrandul municipiului Piatra-Neamț. De remarcat la acest eveniment a fost parteneriatul cu SJA Neamț (Serviciul Judeţean Anticorupţie Neamț) concretizat printr-un afișaj tip banner postat foarte vizibil pe care scria ”People against corruption / No silence! Rockin’ the law!”, un îndemn pe placul și pe înțelesul celor care au participat la minifestivalul rock.

Nu ne este dat prea des să vedem instituții care au curajul să spargă barierele mentalitaților de comunicare și să înțeleagă că prevenția și mai ales combaterea ”sedentarismului civic” trebuie făcute în orice mediu social. Bravo, ofițerilor de la SJA care au înțeles acest lucru!

Evenimentul a fost organizat de elevi inimioși, actuali și foști,  de la Liceul de Arte „Victor Brauner”și Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra-Neamț:  Cristi Daniel, Iasmina Caba, Cristiana Anamaria Prună, Dan Beșu, Römers Raoul.

„Noi  am vrut să punctăm diferența de genuri muzicale printr-un  adevărat maraton de concerte. Nu de 40 de km, ci de 3 seri, 6 trupe și tot atâtea genuri muzicale.”, au precizat organizatorii.
Acordurile de chitară, bătăile de tobe şi timbrele vocale au răsunat  „Peste Vale”, într-o adevărată atmosferă de sărbătoare.
Programul maratonului  „Peste Vale” a fost următorul:

• Vineri: 19:00 Sound Check (Hard Rock/Funk), 20:00 Session (Hard Rock/Metal), 21:00 Contraband X (Death Metal)
• Sâmbătă: 18:30 George MH (Hard Rock) 19:00 A.D.M.I.S. Band (Hard Rock), 20:00 Semper (Sempereală ®)
• Duminică : 18:00 Effective ( Folk), 19:00 Open Mic Night ( tinerii  artişti au avut posobilitatea de  cânta într-un cadru profesional).

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate