Riscul meseriei: proprietar de bar, batut de un client

1

În ziua de 25 ianuarie 2013, în jurul orei 20.40, Postul de Politie Borca, a fost sesizat prin serviciul 112, despre faptul că la un bar din comună o persoană a provocat scandal. În urma cercetărilor efectuate, politistii au stabilit că R. Ionut de 22 ani din comună s-a deplasat la un bar unde a provocat scandal, a distrus obiecte din mobilier, a spart 4 sticle cu băutură, l-a amenintat si agresat fizic pe administrator. Valoarea prejudiciului produs este de 600 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Dupa ce „alimenteaza”putzoii astia,cu,carburant,peste masura,num’odata ce le steclesc „farele”si-ncep sa dea din maini si din picioare,convinsi ca-s Sylvesteri Stallone originali. Respectul,rusinea,nu se ezista. Pumnii lui face legea. O vazut,itzanu-n film,ca americanu’dupa ce bea in saloon,se bate si scoate pistolul,asa face si el. Noroc ca n-avea pistol si nu canta vre-un pianist,ca asta il impusca cat ai zice „borca”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate