RIFIL a donat 40 de paturi maternitatii din Piatra Neamt

2

RIFIL a donat 40 de paturi maternitatii din Piatra Neamt

RIFIL  a donat 40 de paturi Maternitatii din Piatra Neamt
RIFIL a donat 40 de paturi maternitatii din Piatra Neamt

Compania RIFIL doreste sa sprijine sistemul de sanatate din Neamt, motiv pentru care a venit cu o investitie substantiala, in valoare de aproximativ 8000 de euro, constand in donarea a 40 de paturi maternitatii din Piatra Neamt. Recent, in maternitate s-au initiat lucrarile de reabilitare cu fonduri primite de la Banca Mondiala si Ministerul Sanatatii. Desi investitia se ridica la 5 milioane de euro, se pare ca banii nu au putut acoperi si costurile mobilierului. In acest sens, conducerea companiei RIFIL s-a implicat in mod deosebit sa sustina lucrarile de reabilitare a maternitatii si s-a oferit sa suporte costurile a 40 de paturi noi care vor fi amplasate in cadrul maternitatii SJU Neamt. Rifil nu este la prima actiune de acest gen, compania achizitionand si in trecut aparatura medicala pentru sectia de Urologie, Chirurgie si altele.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. x spune

    Nu este prima data cind RIFIL se implica in viata comunitatii in orice domeniu de activitate ajutind cind e nevoie.Mai cunoasteti si alte firme chiar mai mari decit ei sa faca acelasi lucru dezinteresate? Patronii romini prefera sa transfere „profitul” obtinut prin jaf si exploatarea slugilor(ei nu au angajati ci slugi)afara.Citi dintre ei au pierdut averi in urma problemelor bancare in Cipru in favoarea cipriotilor?Vor urma si altii,sa vedeti circul de dupa vacanta cu paradisurile fiscale orchestrat de UE.Baroso a afirmat ca evaziunea din UE este anual de 4 ori mai mare decit ar avea nevoie Europa sa iasa din criza(peste 2 mii de mld euro,ascunsi in paradisuri fiscale)

  2. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    FELICITARI! BRAVO RIFIL!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate