Citește și
5 Comentarii
 1. HAIDUCII spune

  SOARELE CULTURII EUROPENE RASARE LA NEAMT ,DUPA CE A RASARIT LA TULCEA DEJA.LA ASA STRATEGIE DANA MACSIM SAU RAPID CREDEM CA NU ESTI NO NAME !

 2. marta spune

  Poate si autorii materialelor de pe acest blog isi posteaza un CV, sa vedem si noi ce au facut, ce scoala au si ce competente ii recomanda, ca sa comenteze despre oameni si institutii pe langa care trec, probabil, fara sa stie ce cladiri sunt… Ar fi interesant sa vedem calitatea celor care-si dau cu parerea si sunt ingrijorati brusc de soarta culturii nemtene…

  ADMIN : Va rog sa considerati ca CV-ul nostru se opreste la „Noi suntem un colectiv de oameni normali care doreste sa ofere informatii unui grup tinta de oameni normali ” pentru mai multe detalii clic aici
  Ce se intampla la Carmen Seculare se intampla pe banii nostri si ai dumneavoastra si ai tuturor nemtenilor deci nu are nimeni nevoie de CV ca sa se revolte de cum se cheltuiesc banii lui .
  Va asigur ca persoanele care au sprijinit consultativ ziarpiatraneamt.ro au CV-uri pe line de cultura mult epste ce aveti dvs .
  Iar la aceasta institutie , lasan la o parte barfele despre banii furati de aici , va asigur ca exista foarte multe procese pierdute , procese pornite in urma unor decizii gresite sau abuzive semnate de doamna in discutie . Deci vorbim de foarte multi banii cu care nemtenii vor plati greselile conducerii de la Carmen Seculare iar cine spune acest lucru are CV de instanta de judecata si se recomanda cu hotarari judecatoresti impotriva acestei institutii …… deci despre ce vorbim ? sau nu va este de ajuns ce spune o instanta de judecata din Romania ?
  Noi consideram ca am tratat serios acest subiect si foarte decent tinand cont cate materiale despre probitatea morala a doamnei … am primit la redactie.
  Dar daca vreodata cineva de la aceasta prestigioasa institutie de cultura are curajul necesar suntem dispusi sa participam impreuna la o emisiune in direct , la o televiziune locala , pe teme de cultura nemteana si sa vedem cine are mai multe cunostinte despre cultura zonala , ei sau noi ……

 3. rapid spune

  V-ati dat mana pe doua bloguri pentru o campanie mizerabila! Cu interesele aferente! Care-i miza? Sefia la CJ a lui Balanescu? Efortul unui blogger de-a se simti „ziarist?”
  Cine-i Dana Macsim? Un no name! N-are sustinere, s-a ratacit printre sacali PDL si acoliti care mor de foame si pupa tot ce prind pentru o paine in plus si pentru o imagine curata… De un an, n-ati zis nimic! Acum e varza tot! Respect pentru dnul Raileanu, Seful Scolii Populare de Arte si pentru toti cei care isi continua la Centru activitatile! Rusine pentru balacareala asta jenanta! Nimeni n-a comentat regulamentul decat dupa rezultatele finale? De ce s-au inscris candidatii, daca au sesizat asa mari lacune? Sau a devenit prost, dupa afisarea notelor?
  Aveti si o varianta valida pentru acest mega-concurs? Cine era „competentul” dat la o parte, respins din faza de selectie a dosarelor? Cine e omul de cultura teribil care s-a inscris si n-a fost lasat sa concureze si sa castige?
  E jenant! Sustineti cultura? Asa??
  Daca-si dau cu parerea cititori care nu stiu sa articuleze un subsatntiv sau sa puna cratima, am rezerve ca pot avea opinii pertinente despre ceva….

 4. magda spune

  ce legi se respecta in Romania?

 5. magda spune

  RUSINE,RUSINE,RUSINE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate