Rezultatele Alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

0

În urma alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, au fost exprimate următoarele voturi, ordonate descrescător în funcție de numărul de voturi obținute de fiecare candidat:

 1. Adrian-Vasile Niță: 11,377 voturi
 2. Andrei Carabelea: 10,634 voturi
 3. Vasile Panaite: 3,479 voturi
 4. Marius Vasile Apopei: 2,642 voturi
 5. Alina-Mihaela Tatomir: 2,157 voturi
 6. Diana Acatrinei: 1,276 voturi
 7. Florentina Luca-Moise: 1,164 voturi
 8. Marius-Loredan Popa: 1,347 voturi
 9. Alin-Ștefan Lehăduș: 777 voturi
 10. Constantin Băltog: 354 voturi
 11. Vasile Babătă: 295 voturi

Concluzii și Observații:

 • Adrian-Vasile Niță a obținut cel mai mare număr de voturi, indicând un sprijin puternic din partea comunității pentru acesta.
 • Andrei Carabelea și Vasile Panaite au fost, de asemenea, candidați de top, fiecare atrăgând un număr semnificativ de voturi.
 • În zona candidaților independenți, Florentina Luca-Moise și-a demonstrat în sfârșit valoarea politică. Aceasta doamnă a clamat pe la toate negocierile politice cu PSD, PNL și alții că are în spate mii de voturi, iar unii chiar au crezut-o. Totuși, acum, la alegeri Florentina nu a reușit să obțină suficiente voturi nici măcar pentru a deveni consilier local.

Aceste rezultate vor contribui la determinarea direcției viitoare a administrației municipale și la implementarea politicilor publice care vor modela viitorul Piatra Neamț. Comunitatea locală a arătat prin aceste alegeri o implicare activă și o dorință de schimbare și progres.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate