Rezultatele actiunii SPEED

2


În perioada 22 – 28 august 2011, la nivel national s-a desfăsurat programul TISPOL – „SPEED”, în care s-a actionat pe linia combaterii excesului de viteză, pentru depistarea si sanctionarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere ce reglementează viteza de deplasare a autovehiculelor pe drumurile publice. In judetul Neamt, politistii Serviciului Rutier au actionat pe reteaua de drumuri europene, nationale si judetene ce tranzitează teritoriul de competentă cu un număr de 10 aparate radar de tip autovision. Au fost aplicate 1.725 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 152.223 de lei, din care 892 pentru nerespectarea regimului legal de viteză instituit pe sectoarele de drum.


Politistii au retinut 12 permise de conducere, conducătorilor auto fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile, ca urmare a depăsirii limitei legale cu peste 50 km/h. De exemplu, în ziua de 25 august 2011, Serviciul Rutier Neamt a organizat o actiune, în sistem integrat, pe linie de viteză, la care au fost angrenate si aparatele radar apartinând Serviciului de Ordine Publică, în total fiind utilizate 15 aparate radar. Ca urmare a acestei actiuni, au fost sanctionati 222 de conducători auto, din care 163 pentru depăsirea limitei de viteză, au fost retinute 2 permise de conducere si a fost retras un certificat de înmatriculare.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. dihorul spune

    Subscriu, Nationalistule si adaug prosti si nesimtiti.

  2. NATIONALISTU` spune

    Ca si cum ar mai face si altceva politia rutiera.Respect politistii.Dar astia de la rutiera,chiar daca urmeaza niste ordine,sunt de un penibil colosal.Radar,radar,radar,radar.Si cea mai tare e ai cu „vitezomanii”.63,67 km/h,e o viteza,cu care doar maniacii pot merge.Sictir SPR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate