Rezultate excelente obtinute doi elevi din Neamt, la istorie

2

În perioada 13-16 iulie 2011, la Călăraşi, a avut loc etapa naţională a Sesiunii de referate şi comunicări ştiinţifice din învăţământul liceal, disciplina istorie. Judeţul Neamţ a fost reprezentat cu succes de următorii elevi: EREMA ROXANA-LOREDANA şi MAN SILVIAN-EMANUEL.

După susţinerea publică a lucrărilor şi evaluarea acestora de către o comisie naţională condusă de d-l prof. dr. Gheorghe Iutiş de la Facultatea de Istorie a Universităţii „Al. I. Cuza”, elevul MAN SILVIAN – EMANUEL de la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ, clasa a XII a, a obţinut 100 de puncte pentru lucrarea  Aspecte ale globalizării: Uniunea Nord-Americană, Uniunea Sud-Americană, Uniunea Euro-Asiatică şi s-a postat în fruntea clasamentului obţinând locul I pe ţară.

Man Silvian-Emanuel va fi din toamna anului 2011 student al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi.


EREMA ROXANA-LOREDANA, elevă la acelaşi colegiu de prestigiu din Piatra Neamţ, clasa a X a, cu lucrarea G. T. Kirileanu – ctitor de biblioteci, a obţinut 94 de puncte la evaluare, situându-se pe locul al IV lea pe ţară.

Mulţumim elevilor pentru performanţa deosebită obţinută, care asigură o promovare excelentă pentru disciplina istorie din judeţul Neamţ şi profesorilor îndrumători, d-na prof. dr. Daniela Mătăsaru, d-l profesor dr. Gheorghe Comănescu, pentru sprijinul şi consilierea asigurată pe parcursul realizării lucrărilor cu care elevii nemţeni au obţinut aceste rezultate.

INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL, PROF. GEORGETA-LUMINIŢA VÎRLAN

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cezar spune

    Da, asa este! in tara asta este o mare porcarie sa fie elev cu rezultate. Ca si acei copii de la Balcaniada de informatica , ca si cei de la neo-greaca….. Luminita Varlan ar cam trebui schimbata si sa vina cineva care apreciaza rezultatele elevilor si nu doar XXX CENZURAT NUME PARTID POLITIC -ul. rusine sa-i fie lui Varlan, primarului, presedintelui CJ si prefectului. Pacat de acesti copii ca inca mai invata !!!!!!!!!!!!!!!

  2. Carmen Polgar spune

    Şi cui îi pasă…vor ramâne doar cu mulţumirile formale şi cu o diploma pe care o vor pune sau nu în ramă. În afară de satisfacţia personală…se alege praful.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate