Review Lenovo MiiX2

0

lenovo_miix_2_2Lenovo MiiX 2 este o tableta de 8 inci cu Windows 8.1, o mini tableta cum ii spune producatorul, insa care ascunde o configurație cu pretenții.

Lenovo MiiX 2 pare un produs mai mult decat interesant. In primul rand, vorbim de o tableta de 8 inci care ruleaza versiunea completa de Windows și este dotata cu un procesor Atom de ultima generație din familia Intel Bay Trail-T. Procesorul are patru nuclee, ruleaza la o frecvența de 1.8 GHz și este ajutat de 2 GB memorie RAM, DDR3. Display-ul are rezoluție de 1280×0800 pixeli, suport pentru multitouch in 10 puncte și un unghi de vizualizare de 178 grade. Memoria interna este de 32 sau 64 GB, iar in specificațiile oficiale apare si un model cu 128 GB, care probabil nu va fi adus la noi pe piața. Greutatea acesteia este de doar 350 de grame. Un aspect interesant este stylus-ul cu care vine acest model, care, poate fi folosit pentru desene, sau orice alte activitați ce necesita o acuratețe mai mare decat degetul utilizatorului. Ca și conectivitate avem WiFi, Bluetooth 4.0 si modul 3G. Autonomia este specificata la 7 ore de funcționare, iar prețul pentru cel mai ieftin model, cel de 32 GB este echivalentul a 300 de dolari. Probabil 300 de euro dupa taxele aplicate pentru produse in Europa. Exista și un slot microSD pentru creșterea capacitații de stocare, si mai mult ca sigur acesta accepta și carduri de 64 GB de tip SDXC.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate