Reținuți pentru furt de cablu de telecomunicații CFR

0

În ziua de 20 noiembrie 2012, în jurul orei 10.30, Poliția orasului Tg. Neamț a fost sesizată despre faptul că mai multe persoane sustrag cablu de telecomunicații din triajul Stației CFR Tg. Neamț.

La fața locului s-au deplasat operativ mai mulți polițisti, care au observat trei persoane ce traversau râul Ozana dinspre triajul Stației CFR spre Cartierul Humulești, având asupra lor mai multe bucăți de cablu.

S-a procedat la urmărirea respectivelor persoane, care au fost depistate si identificate ca fiind: C. Gheorghiță, de 27 de ani, L. I., de 17 ani si C.B., de 14 ani, toți din orasul Tg. Neamț. În momentul în care au fost urmăriți de polițisti, suspecții au abandonat cablul într-o lizieră si au încercat să fugă, însă au fost depistați. Din cercetările efectuate s-a stabilit că C. Gheorghiță si L.I. s-au deplasat în triajul Stației CFR Tg. Neamț, unde au secționat o bucată de 12 m cablu de telecomunicații CFR, scoțându-l din pământ. În timp tăiau cablul s-au întâlnit cu C.B. pe care l-au rugat să-i ajute să transporte cablul.

Prejudiciul urmează a fi stabilit de partea vătămată. C. Gheorghiță si L.I. au fost reținuți, pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. C.B. este cercetat în stare de libertate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate