Retinuti pentru comiterea infractiunii de furt de cablu telefonic

0

În noaptea de 07/08 aprilie, în jurul orei 02.30, un echipaj mixt, format din agenti de politie rutieră si de ordine publică din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt, au identificat în trafic, pe DJ 157 D, în localitatea Gârcina, un autoturism, condus de F. Marcel, de 20 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt. La verificarea autoturismului s-a constatat că numerele de înmatriculare aflate pe autoturism apartin unei alte masini, proprietatea unui bărbat din comuna Rediu.

Sub numerele de înmatriculare false, politistii au identificat plăcutele de înmatriculare care apartineau de drept autoturismului oprit în trafic. De asemenea, politistii au stabilit că tânărul aflat la volan nu posedă permis de conducere. Politistii au procedat la efectuarea unui control în masină, ocazie cu care au găsit în portbagaj pânze de bonfaier, două perechi de mănusi si trei lanterne. Ceilalti ocupanti ai masinii au fost identificati ca fiind L. Mihai, de 20 de ani, B. Mihai, de 18 ani si D. Ioan, de 18 ani, toti din comuna Săvinesti, judetul Neamt.

Existând suspiciunea că cei patru tineri sunt implicati în fapte de natură penală respectiv furturi de cablu telefonic, au fost condusi la sediul Politiei municipiului Piatra Neamt, în vederea continuării cercetărilor.

Din investigatiile efectuate, politistii au stabilit că cei patru sunt autorii a patru furturi de cablu telefonic, fapte înregistrate în perioada 04 – 08 aprilie a.c., în comunele Piatra Soimului, Dochia si Gârcina. Suspectii au fost retinuti pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore si au fost prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Instanta a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, cei patru fiind cercetati pentru comiterea infractiunii de furt calificat. F. Marcel este cercetat si pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără drept de circulatie în România, cu numere false de înmatriculare si fără a poseda permis de conducere.

Stiri Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate