Retinută pentru săvârsirea infractiunii de omor

1

În ziua de 22 iulie a.c., în jurul orei 13.50, Sectia nr. 9 Politie Rurală Oniceni a fost sesizată, prin 112, de B. Petru, de 42 ani, din comuna Valea Ursului, jud. Neamt, despre faptul că bunica sa C. Anica, de 82 ani, din aceeasi localitate, a decedat la locuința sa.


La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, luându-se măsura transportării cadavrului la morga Spitalului Roman, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În data 23 iulie 2012, în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă și s-a datorat șocului traumatic și hemoragiei la o persoană politraumatizată cu multiple contuzii, hematoame, multiple fracturi costale și ruptură de splină, prezentând multiple lovituri active.

Din cercetările efectuate de politisti si procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamt s-a stabilit că, în seara de 20 iulie 2012, în jurul orelor 00.00, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, victima a fost agresată, lovită cu pumnii și palmele de către concubina nepotului femeii de 82 de ani – P. Ondina, de 36 ani, din comuna Filipești, judetul Bacău, ce locuia împreună cu victima.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamt a emis pe numele suspectei ordonantă de retinere pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârsirii infractiunii de omor. Femeia în vârstă de 36 de ani va fi prezentată Tribunalului.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. marius spune

  LA PARNAIE,PE VIATA.
  TREBUIE STOPATE ACCIDENTELE ASTEA „ÜMANE”
  NU MAI STIM SA TOLERAM,SA RESPECTAM.
  DACA NU-I CUM VREM NOI,GATA,PUMNI,PALME,CUTIT,TOPOR.
  ASTIA TREBUIE ASCUNSI PANA LA SFARSITUL VIETII BIOLOGICE SI CHINUITI. PICATURA CHINEZEASCA AR PUTEA FI O CALE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate