Retinut pentru comiterea infractiunii de tâlhărie

0

stiri neamtÎn ziua de 3 februarie 2011, în jurul orei 15.50, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, de o tânără în vârstă de 20 de ani, despre faptul că a fost victima infractiunii de tâlhărie. Politistii au stabilit că în timp ce tânăra în vârstă de 20 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, se deplasa pe trotuarul str. General N. Dăscălescu, a fost acostată de C. Petru, de 31 de ani, din comuna Gârcina, judetul Neamt, care, prin violentă, a deposedat-o de geanta pe care aceasta o tinea pe mână. Victima a fost lovită si târâtă aproximativ 10 metri, suspectul abandonând geanta, după ce a sustras portofelul din interior. C. Petru a fost prins de cetătenii care se aflau în zonă. Asupra acestuia politistii au găsit suma de 39 de lei, bani pe care i-a sustras din portofel.

C. Petru a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore,  sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhărie. Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate