Retinut pentru că a lovit un agent de politie

0

În seara de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 20.25, Postul de Politie Vânători – Neamt a fost sesizat, prin 112, de o femeie în vârstă de 60 de ani, din localitate, despre faptul că, în centrul comunei Vânători Neamt, un tânăr a provocat scandal și a lovit o persoană.

La fața locului s-au deplasat doi agenti de politie din cadrul Postului de Politie Vânători, care l-au depistat pe tânăr. Cu ocazia legitimării, tânărul a devenit agresiv, amenintând cu moartea pe cei doi agenti de politie si lovind pe unul dintre politisti cu piciorul în zona genunchiului stâng si cu cotul în obrazul drept. Tânărul, care a fost identificat ca fiind P. Florin, de 27 de ani, din comuna Vânători – Neamt, a fost imobilizat, încătusat si condus la sediul Postului de Politie, unde a continuat să aibă un comportament agresiv si să adreseze cuvinte si expresii jignitoare la adresa politistilor.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj si a fost sesizat, spre competentă solutionare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Neamt. Procurorul a emis pe numele suspectului ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de ultraj.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate