Retinut pentru acte de violenta

0

Postul de Politie Girov a fost sesizat, prin 112, in ziua de 9 mai, in jurul orei 18.30, despre faptul că A. Corneliu, de 24 de ani, din comuna Girov, fiind in stare de ebrietate, provoacă scandal la domiciliu. La fata locului s-a deplasat un agent al Postului de Politie Girov si un politist al Politiei Locale Girov care au constatat că A. Corneliu, fiind in stare de ebrietate, a provocat scandal in fata portii sale, a aruncat cu pietre si l-a amenintat pe un vecin, după ce anterior le-a lovit pe mama si bunica sa. De asemenea, tanărul a distrus un geam termopan si mai multe scanduri din gardul imprejmuitor al curtii apartinand bunicii sale.


La vederea politistilor bărbatul a devenit violent, adresandu-le acestora cuvinte si expresii jignitoare. Tanărul a fost imobilizat si condus la sediul Postului de Politie, iar in autoturismul de serviciu a lovit cu picioarele scaunul si interiorul masinii, insă fără a provoca daune. Tanărul a fost retinut, pe bază de ordonantă de retinere, sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere, amenintare, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si sfidarea organelor judiciare. Astăzi, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate