Reținut a doua oară pentru săvârșirea infracțiunii de furt de autoturisme

1

Reținut a doua oară de către polițiștii nemțeni, în cursul acestui an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt de autoturisme.

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piatra Neamț, în urma a două sesizări privind furtul unor autoturisme, au identificat și depistat un tânăr de 24 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, cele două autoturisme marca Dacia, reclamate ca fiind sustrase,au fost identificate în apropierea locurilor de deținere, la o distanţă de aproximativ 500 m, respectiv 100 m. față de locul unde autoturismele erau parcate.

Tânărul este cercetat pentru faptul că în noaptea de 31.03/01.04.2015 ar fi sustras două autoturisme marca Dacia Solenza și Dacia 1310, pe care le-a condus și le-a abandonat în apropierea locurilor de parcare, dintr-un singur autoturism fiind sustras un radiocasetofon. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că în aceeași noapte tânărul ar mai fi sustras un autoturism marca Dacia Break de pe strada D. Leonida, acesta fiind găsit abandonat pe str.Rozelor din municipiul Piatra Neamț.

Polițiștii au emis imediat împotriva tânărului ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria P. Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Reamintim faptul că aceeași persoană a fost depistată și reținută pentru 24 de ore de polițiștii nemțeni, în data de 10.03.2015, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

PROTEJEAZĂ-ŢI AUTOTURISMUL!

  • Nu lăsa la vedere, în interiorul maşinii, obiecte de valoare sau tentante (telefoane, borsete, genţi).
  • Dotează-ti autoturismul cu un sistem de alarmă!
  • Nu lăsa portiera neasigurată chiar dacă părăseşti maşina câteva minute!
  • Inscripţionaţi numărul de înmatriculare al autoturismului pe obiecte uşor demontabile (jante, casetofoane, baterie, aparate antiradar) pentru a le recunoaşte uşor în cazul unui furt

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marcela spune

    da ma intreb si ca mine multi dintre cititorii dvs.de ce protejati mereu numele hotului?de ce nu trebuie sa stim cine e,cum il cheama ,ca daca e procuror,politist,avocat care savarseste ceva ,nu protejati!

    ADMIN: Așa primim comunicatele de presă…fară nume. Unde aflâm pe surse publicăm și numele …unde nu …nu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate