Respect și prețuire pentru vârstnicii din Neamț

1

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Neamț adresează cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vîrstnice un gînd cald, de respect și prețuire, pentru cei peste 200 de bătrîni care se află internați în centrele de recuperare și reabilitare pentru persoanele adulte din județ.download
În fiecare toamnă, în prima zi a lunii octombrie, se serbează ziua persoanelor vârstnice, acest lucru fiind o dovadă de prețuire și de recunoaștere a importanței pentru societate a acestei categorii de persoane.
Experienţa de viaţă, înţelepciunea și trăirile acestor oameni sînt extrem de importante pentru noi toți deoarece ne ajută să înţelegem mult mai bine trecutul dar în mod special viitorul. Având grijă de bunicii noștri avem grijă chiar de noi pentru că doar astfel putem evolua. De aceea avem datoria umană și morală de a-i înconjura cu toată grija și atenția noastră și de a-i asigura zi de zi de respectul și prețuirea pe care le merită. DGASPC este mereu alături de dumnealor prin toate serviciile pe care le oferim și prin care încercăm să acoperim, în limita posibilităților, golul lăsat de familii. De ziua lor, le dorim tuturor vîrstnicilor din Neamț viață lungă și frumoasă, sănătate și numai zile senine“, a declarat Cristina Păvăluță, director general al DGASPC Neamț.
În centrele de recuperare și reabilitare pentru persoanele adulte coordonate de DGASPC se aflau internate la data de 30 septembrie 225 de persoane trecute de 55 de ani și încadrate în grad de handicap. Dintre acestea, 135 sînt femei iar 90 sînt bărbați. Printre asistați se numără și 7 bărbați și 23 de femei, toți trecuți de 85 de ani.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    ,,Mare grija” au autoritatile din Neamt de persoanele varsnice, mai ca-mi vine sa le ridic o statuie a bunatatii, se vede peste tot ,,grija” aceasta, ba i-am vazut si plangand de grija persoanelor varsnice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate