Replică tăioasă din partea PSD-ului pentru PNL

1

La ultima conferință de presa a PNL, în contextul în care se vorbise de baronii PSD, ziarpiatraneamt.ro a întrebat care sunt acești baroni. Domnul copreședinte usl-ruptDragan a ezitat să răspundă, probabil fiindu-i frică să nu supere vreun PSD-ist, așa că domnul Cozmanciuc a încercat sa dreagă tăcerea rușinoasă a colegului spunând că singurul care ar putea deveni baron PSD la Neamț este Ionel Arsene, președintele social democraților nemțeni.
Dacă la PNL cel mai vechi om de dreapta de la masă a ales să se ascundă ca o fetiță rușinoasă în spatele domnului Cozmanciuc, la PSD domnul Ionel Arsene a venit cu un comunicat de presă nu prea în regulă pentru un lider politic, dar nimicitor pentru PNL-iștii care înca nu mișcă în fața PSD-ului nemțean.

Comunicat de presă Ionel Arsene președinte PSD Neamț

Impunerea unei marionete, a unui politician reciclat la președinția organizației din Neamț arată cam cât le pasă celor de la conducerea PNL de nemțeni și de binele lor

„Neamțul a devenit un teren de experimente politice ale celor din PNL. Conducerea interimară a acestui partid este una care nu are vreun căpătâi. Niște politicieni distribuiți de partid doar pentru a le găsi un locșor în marea penelistă. Un asemenea domn parașutat politic, care începe să aibă aere de mare lider județean este și Mugur Cozmanciuc, cel care a fost ani la rândul umbra lui Relu Fenechiu. Un personaj politic controversat și care nu a explicat încă multe dintre pagubele create pe la instituțiile statului, consideră de cuviință să își exprime punctele de vedere cu privire la PSD și la persoana mea.
Un mic baron de Iași, mutat la Neamț pentru a nu fi sfâșiat de către haita liberală după condamnarea protectorului său, scoate capul în lume încercând să demonstreze verticalitate politică. Migratorului politic interjudețean, Mugur Cozmanciuc, nu îi pot răspunde decât în modul în care îl caracterizau chiar cei din organizația Iași, din care face parte cu acte în regulă: nu are veleităţi de lider de filială. Și ar trebui să îl întrebe pe colegul său Dangă de la Iași să îi ofere mai multe detalii.
PNL dovedește că nu dă doi bani pe județul Neamț. Impunerea unei marionete, a unui politician reciclat la președinția organizației din Neamț arată cam cât le pasă celor de la conducerea PNL de nemțeni și de binele lor”.

Bine că nu a avut curaj domnul Dragan de la PNL să zică numele baronilor PSD din Neamț căci dacă pentru o singura anticipare și-a luat-o PNL-ul nemțean peste ochi, nici nu vreau să mă gândesc ce și-o furau liberalii dacă ziceau ceva mai mult…

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Razvan spune

    Nu cred ca acest comunicat a fost scris de Ionel Arsene insusi. Sunt ferm convins ca a fost scris de cineva din stafful lui in numele lui.

    P.S. Ce va mai place de el.
    P.S.2 : Nu, nici PNL nu agreez.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate