Remiză la Piatra-Neamț în etapa a 6-a din Liga 2. Ceahlăul – Chindia, scor 1-1

1

Astăzi, 19 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Piatra-Neamț s-a desfășurat meciul din etapa a 6-a a sezonului regular al Ligii 2, CSM Ceahlăul Piatra Neamț și AFC Chindia Târgoviște.

Încă dinainte de partidă se preconiza a fi un meci dificil pentru Ceahlăul în fața unei echipe care vine din Liga 1.

Jucătorii pregătiți de Cristian Pustai au menținut scorul 1-0 până în ultimele minute ale meciului. Golul a fost înscris pentru Ceahlăul în minutul 27 de către Patrick Petre.

Bucuria celor de la Ceahlăul a fost, însă, spulberată când Andrei Marc a marcat pentru Chindia în minutul 90+1, egalând scorul, 1-1.

Jocul următor de campionat pentru galben-negri va fi sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 11:00, și va fi transmis în direct pe platforma de internet, FRF.TV.

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a mai anunțat că echipei s-a alăturat un nou sponsor, Comat Scav, o companie de construcții și civile și industriale din Piatra Neamț condusă de Ionel Cojocaru-Iftode.

Comat Scav sprijină CSM Ceahlăul împreună cu grupul de firme COMES (Comes SA, COMES Valves și COMES Industry) și societățile SSAB-AG, Decor Lux și EvoPack.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. VIO spune

    ASA patesti cand te joci cu ocaziile,din fata portii tragi peste poarta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate