Referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana?

3

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că nu exclude posibilitatea să organizeze un referendum pe tema exploatărilor de la Roşia Montană, în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare, catalogând drept un gest de „laşitate” trimiterea unei legi pe această temă în Parlament.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. x spune

  Prima intrebare pusa de Basescu lui Ponta dupa semnarea hotaririi de guvern a fost: citi bani a luat? Si cum gura pacatosului adevar graieste o fi stiind el ceva si este afectat ca nu a semnat el in locul lui Boc pe timpul acestuia

 2. feraru marcel spune

  „Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta” As sfatui simpatizantii USL, sa nu iasa la referendum. Numai asa, ca sa fie impotriva lui Basescu.

 3. enescu spune

  Daca era Boc la guvernare se facea acelasi lucru .
  Basescu este o persoana malefica , si niciodata nu la durut de necazurile a milioane de romani ajunsi la sapa de lemn din cauza citorva mii de jefuitori care au distrus Romania , in frunte cu Basescu , regimul PDL-ist fiind campionii coruptiei si jafurilor nationale din istoria Romaniei.
  Cind il privesc pe Basescu vad tot ce este mai rau , santaj , coruptie , crima organizata , hotie etc.
  In tari ca Suedia , Norvegia , cind se exploateaza o resursa naturala , este transparenta totala privind valoarea zacamintului si ce se fac cu banii obtinuti.
  Chiar se imparteste o parte de bani populatiei tinindu-se cont de numarul de membri de familie.
  Oricum aceste exploatari nu va ajuta cu nimic pe romanii de rind sa aiba o viata mai buna , fiindca sumele de bani ajung in buzunarele fara fund ai Mafiei si Coruptilor , ca si celalalte bogatii furate pina in prezent.
  Se pot da multe exemple : privatizari frauduloase , afaceri onoroase cu bani bublici , imprumuturile imense de la FMI , energia , infrastructura , aurul verde al tarii etc.
  Romania la potentialul sau trebuia ca acum sa aiba cel mai ridicat nivel de trai din estul Europei .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate