Referendum in Neamt

2

In aceasta zi echipele ziarpiatraneamt.ro va vor tine la curent cu mersul referendumului in Neamt iar acest articol va suferi completari periodice pe tot parcursul zilei .
La sectiile vizitate in cursul acestei diminete pana la ora 11.00 se constata o prezenta foarte slaba la vot.
Problrme deosebite nu au fost sesizate deocamdata cu exceptia unei sectii de votare din Bicaz care a permis foarte greu accesul presei si urna de vot arata dubios .

PIATRA NEAMT

VADURI

BICAZ

DURAU

CEAHLAU

POIANA TEIULUI

TARGU NEAMT

CRACAUANI

BODESTI – singura sectie in care nu am avut voie sa pozam urna …oare de ce ?

Cartier MARATEI – Piatra Neamt

GIROV – Ghiciti unde este indicatorul catre sectia de votare

STEFAN CEL MARE

IZVOARE

CARTIER SPERANTA

SPITAL PIATRA NEAMT

DRAGOMIRESTI

LA O SECTIEDE VOTARE

HLAPESTI

HOISESTI

MARGINENI

RAZBOIENI

ROMAN

TUPILATI

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. nationalistu` spune

  Nu va mai chinuti.Este ora 19 cand scriu si prezenta la nivel national este de 27%.Ce mai vreti? Cu parere de rau spun ca am anticipat asta.Cred ca acesta va fi si evenimentul care ma va face sa scriu cu numele real pentru a da un semn ca nu ar trebui sa ne fie frica de nimeni si de nimic si ca asa trebuie sa facem toti.Din pacate planul pus la cale inainte de `89 si inceput tot atunci se vede ca-si face efectul.Indobitocirea a functionat si merge ca unsa.Mi-e greu sa cred ca in patru ore se mai poate schimba ceva.As vrea sa vomit la propriu pe tot ce inseamna beau-beau si pe toti cei care inlesnesc acum continuarea celui mai odios regim de la Ceausescu incoace. Este pentru prima oara cand nu-mi pare deloc bine ca am avut dreptate.Totusi,sa dea Domnul ca peste toate astea macar sa fie pace.Cu toate ca mi-e greu sa cred.Doamne ajuta!

 2. Leo Taxil spune

  Basistii sa nu se bucure anticipat; in nici un caz Basescu nu va ramíne pe capul nostru. Chiar de boicoteaza referendumul, iata ce íi asteapta:
  Conf Hotărârii 34/2012 a Parlamentului privind stabilirea obiectului şi a datei Referendumului,în situaţia în care CCR va stabili că nu au fost îndeplinite condiţiile legii, Parlamentul va luat act de aceasta şi va hotărâ asupra procedurii de urmat.
  In consecinta Parlamentul României are dreptul ca în cazul în care nu va exista cvorum să organizeze un nou referendum în termen de 30 de zile.
  CCR a respins săptămâna trecută o sesizare a PDL exact pe această temă, deci Parlamentul României are urmatoarele opțiuni dacă referendumul nu este validat:
  1)- menţinera stării de suspendare a Preşedintelui până când va fi un referendum valid conform prevederilor legale actuale. Un referenudum invalid nu poate valida schimbarea actualei stări de lucruri.
  2)- abrogarea art. 5 alin 2 lin Legea nr. 3/2000, care instituie pragul electoral pentru referendumuri.
  3)- repetarea refendumului cu readucerea art. 10 eliminat de pedelisti(privind derogarea de la art.5) ínapoi în lege.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate