Reconstrucția Pieței Centrale, pe agenda de lucru a viceprimarului Gavrilescu Bogdan

Domnul GAVRILESCU BOGDAN, Președintele Organizației Municipale a Partidului Mișcarea Populară Piatra-Neamț, a devenit în urmă cu ceva timp viceprimar al municipiului Piatra-Neamț, având următoarele atribuții:

14055540_1203746203006155_760299736_n-Conform organigramei, coordonează Direcția de Urbanism și Cadastru, Serviciul Patrimoniu, Autorizări și Transport, Serviciul Gospodărie Comunală și Investiții, Biroului Managementului Situațiilor de Urgență;

-Răspunde de activitatea desfăşurată de Poliția Locală, activitatea serviciilor comunitare de utilitate publică: alimentarea cu apă, gaz, canalizare, energie termică, iluminat public și transport public local, precum și drumuri publice

-Coordonează realizarea serviciilor publice de interes local desfășurate de : SC Salubritas SA, SC Parking SA și SC Publiserv SRL.

Una din problemele principale de pe ordinea de zi ale Primăriei Piatra-Neamț este reconstrucția Pieței Centrale.

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu urmăr14081312_1203746526339456_1925040267_nește personal desfășurarea lucrărilor, implicându-se în mod activ în găsirea unor soluții optime, astfel încât termenul de finalizare să nu fie depășit, iar Piața Centrală să fie terminată bine și la timp.

În luna septembrie se dorește mutarea zonei de legume-fructe în interiorul pieței, pentru a se putea finaliza partea exterioară, urmând ca în decursul lunii noiembrie construcția să fie finalizată.

De o importanță majoră este și terminarea drumurilor în zona Gara Veche (lucrărilor de realizare a canalizărilor pluviale și de asfaltare în cartierele Potocina și Gara Veche), precum și repararea locurilor de joacă din oraș.

Pentru implementarea proiectelor sunt alături și pun umărul la buna desfășurare a acestor proiecte, cei 2 consilieri locali ai Partidului Mișcarea Populară Piatra-Neamț, dl. Sauciuc Cristian și dl. Ghineț Marius.

Pentru orice problemă sau sesizare viceprimarul Municipiului Piatra-Neamț, domnul Gavrilescu Bogdan, poate fi contactat la următoarea adresă  de email: pmp.piatraneamt@gmail.com.

De asemenea, concetățenii sunt așteptați în fiecare zi de vineri, începând cu ora 14.00, la sediul Partidului Mișcarea Populară din Piatra-Neamț, str. Ștefan Cel Mare nr. 18, unde domnul viceprimar va acorda audiențe.

Deviza PMP Neamț :  „Dacă ne implicăm, vom reuși! Împreună facem Mișcarea!”

- Apreciază pagina -

10 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Aoleu,si ma rog ce face daca urmareste personal?

  Pe astea in curs de rezolvare ar fi bine sa nu le mai urmareasca decit daca se plictiseste.

  Ar fi bine sa rezolve din acele probleme NE-rezolvate si sa ne spuna dupa aia.

  Cum ar fi de ex…problemele produse de hotiile colosale care au avut loc in acest oras pe timpul lui Pinalti/Basescu…adica sefii lui.

  Ca sa vezi….

  Cu urmaritu se ocupa Crima Organizata din aceasta tara adica:IPJ/Parchet/SRI.

 2. Florentina Flo spune

  Aveti multi cu ajutoare sociale …dece nui puneti sa mature strazile si sa le spele ca miroasa a pipi…

 3. terente revine! spune

  asi ruga mai multa seriozitate la comentarii.problema pietii centrale p. neamt este prea serioasa si necesita mai mult discernamant cand ne dam cu parerea.nu stiu de ce sant acceptate expresiile care nu au legatura cu subiectul.si mie” imi este greata” de asemenea comentarii.

 4. Petre Cojoc spune

  Propagandă pentru a deveni credibili, dar tot ce e sub pulpana lui băsescu miroase urât al dracului!

 5. maria spune

  Chiar mie greaţâ de asemenea ………r

 6. maria spune

  Mam lamurit
  Tot ce face e pentru imagine
  Si pentru a mai pacali electoratul
  Fals,fals si arogant

 7. trifan spune

  Domnul viceprimar nu a promis in campanie sau imediat dupa numire, ca se va ocupa si de cainii vagabonzi???

  Poate face o vizita sau mai multe si prin cartierul Precista?

 8. Eugenia Marc spune

  Daaa..:)

 9. Iulian Dochita spune

  Cascadorii râsului…

 10. Lock ForOther spune

  mori de ras…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate