Reclamatii de furt

0

În dimineata de 4 ianuarie, în jurul orei 09.15, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată despre faptul că, în noaptea de 03/04 ianuarie 2011, personae necunoscute au pătruns, prin efractie, în interiorul unei societăti comerciale, din Piatra Neamt si au sustras 4 cutii de viteză provenite de la autoturisme, acumulatori baterii auto si 2 conductori electrici. Valoarea prejudiciului creat a fost estimată la suma de 4.000 de lei. Politistii continuă cercetările în vederea identificării autorilor.

În dimineata de 4 ianuarie, în jurul orei 08.40, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin efractie, într-un chiosc, situat în Bazarul din Piatra Neamt si din interior au sustras 2 truse de scule si o drujbă, bunuri estimate la valoarea de 1.000 de lei. Întrucât bazarul este asigurat cu pază, politistii au luat măsura sanctionării contraventionale a paznicului, cu amendă, în conformitate cu Legea nr. 333/2002. Politistii continuă cercetările în vederea identificării autorilor.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate