Reclamatie de furt

0

Vineri 31 decembrie 2010, în jurul orei 22.30 un tânăr s-a prezentat la jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică la Spectacolul organizat de Revelion în zona Pieţei Ştefan cel Mare şi a reclamat că, în timp ce se afla în faţa scenei, cineva a profitat de aglomeraţia creată în acea zonă şi i-a sustras din buzunarul hainei mai mulţi bani (aproximativ 50 lei). Acesta l-a indicat ca principal suspect pe un bărbat de aproximativ 20 ani care la momentul respectiv se afla în apropiere şi care a dispărut imediat ce reclamantul a simţit că cineva îi umblă prin buzunare.

Au fost transmise semnalmentele suspectului către ceilalţi jandarmi aflaţi în zonă, fiind depistat de una dintre patrule în spatele Blocului Euroconfort Valentin B., de 22 de ani, din Comuna Bicazu Ardelean.  La controlul corporal sumar executat asupra acestuia au fost găsiţi banii, acesta recunoscând că i-a sustras din buzunarul tânărului care a făcut reclamaţia.

Celui în cauză i s-au întocmit actele premergătoare  sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate