Reclamă pe construcția cu ursulețul de la ieșirea dinspre Bicaz

6

ursulet
Unul dintre monumentele arhitecturale care reprezintă un simbol pentru pietreni este cu siguranță construcția cu ursulețul de la ieșirea din oraș spre Bicaz.
Deși nimeni nu și-a permis până acum să se folosească de acest simbol, iată că o pensiune din zonă a ales să îl găurească pentru a-și amplasa aici reclama. Desigur că nu s-a gândit nimeni nici măcar să strângă gunoiul din acest loc sau să smulgă boscheții care mai au puțin și ajung la ursuleț, în schimb s-a găsit cineva care să-i exploateze simbolistica.
Nu am reușit să-l contactam pe patronul pensiunii pentru a afla cine i-a permis să își pună reclama acolo, dar multor oameni li se pare deplasat să folosești un simbol al orașului ca să îți pui numele pe el.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Vasile spune

  Astazi, 16.nov placuta nu mai era acolo.

 2. mi spune

  de fapt ce sa ne mire , intreg orasul e in aceeasi idee. Blocuri colorate , centrul vechi – Turnul lui Stefan cel AMre e refecut cu bare de inox , plastice si alte kitchuri …ca la noi . Multumim stimabili ‘imbogatiti peste noapte’ , minunati lideri ai acestui oras . Sta-v-ar in gat banii pe care ii bagati in buzunar cu atata nesimtire , prefacandu-va ca chiar faceti ceva pt cetatenii urbei voastre!

 3. mi spune

  In afara faptului ca e o nesimtire sa te promovezi folosind ‘Ursuletii’ , dar arata oribil semnele alea colorate pe acolo . Sa lase , naibii, constructia aia din piatra asa cum ar trebui sa fie lasata , nu cu tot felul de coloraturi , plastice , metale si inscriptii . Oribil ! Sper ca patronii sa fie amendati si eventual pusi sa curete pe acolo daca tot le place sa-si faca de treaba aiurea.

 4. nae spune

  Acolo trebuie facut ceva frumos , ursuletul este emblematic pentru oras dar cine sa vada .

 5. xx spune

  Poti fi sigur ca nimeni nu-si permite sa faca asa ceva fara aprobare si plata la primarie sau direct la inspectorul de zona

 6. mihai spune

  Ar trebui sa fi dat si numele patronului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate