Reclama la supermarket Orion umple orasul de maculatura

1

Satui sa fie agresati cu corespondenta comerciala nesolicitata, multi pietreni refuza sa mai dea voie celor care plaseaza reclame sa intre in scarile blocurilor . supermarket OrionDovada sta ultima campanie facuta pentru magazinul Orion in urma careia la multe scari ce poseda interfon am observat teancuri de reviste publicitare lasate in fata usii la intrarea in scara , acolo unde vantul nu reusise inca sa le imprastie in toata zona . Exceptie fac in special scarile fara interfon unde cutiile postale continua sa fie pline de maculatura.
Nu intelegem, totusi, de ce asociatiile de locatari nu exploateaza disperarea comerciantilor si nu le pun la dispozitie contra cost spatii la intrarea in fiecare scara unde acestia sa isi poata lasa o oferta, un pliant, un anunt etc .si asa aceasta activitate de promovare sa devina eficienta atat pentru comerciant, cat si pentru locatari.
Poate se aprinde acum un beculet la unii administratori de bloc si pun in aplicare aceasta idee .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Lupascu Ionut via Facebook spune

    Peste tot in lume exista drop mail personalizat pentru astfel de activitati, cu ziare de tip oferta comerciala. Buna ideea, mai aduna si asociatiile banuti si ne luam fiecare civilizat pliantul daca vrem la intrarea in scara blocului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate