Receptia Teatrului Tineretului versus Stefan + Leoreanu

7

Am aflat cu totii ca domnul presedinte al CJN , Culita Tarata a refuzat semnarea receptiei pentru lucrarile de la TT si bine a facut . Situatia este atat de grava incat chiar si Farcasanu a refuzat sa semneze aceasta receptie . Drept urmare, domnul primar Gheorghe Stefan a adus un specialist in ale teatrelor sa ne explice cum e cu aceasta receptie . Si au vorbit oamenii in continuu , foarte bine documentati , argumentati si spunand adevaruri incontestabile dar care nu aveau absolut nici o legatura cu subiectul dat .
Stefan cu ajutorul lui Leoreanu ( primar de Roman ) au incercat sa explice cum ca domnul Tarata nu stie ce vorbeste si ca motivul nesemnarii receptiei ar fi niste dotari neeligibile care nu erau prinse in proiect , ducand astfel discutia departe de realitate . De fapt ,motivele nesemnarii receptiei sunt cat se poate de clare si aici putem aminti doar cum arata teatrul si asta poate vedea orice om cu ochiul liber si faptul ca sala de teatru nu mai are acustica si are ecou , lucru constatat si de noi si de directorul teatrului si de oricine ar merge sa tipe o data ceva acolo . Deci motivele sunt clare 100% si tin strict de proiect si nu de altceva si nici nu se poate face cum zice domnul Stefan, sa receptionezi lucrarea si daca ceva nu este bun sa actionezi in judecata constructorul, ca de aia se cheama receptie, ca sa nu o semnezi daca nu e in regula .
Una peste alta, cei doi edili nu au facut decat sa se faca de ras, iar daca in cazul domnului Gheorghe Stefan acesta stia in mare ce vorbeste si are in spate voturile pietrenilor , celalalt personaj ar trebui sa taca malc pentru ca este primar si datorita domnului Culita Tarata, iar acum domnul L.L.  vine de pe alta planeta sa explice pietrenilor cum stau treburile cu Teatrul Tineretului , cu don’ Culita care nu stie ce vorbeste, motiv pentru care-i sugeram domnului Primar de Roman sa se duca la vila la el , sa puna o lumina pe perete , sa faca o poza si sa o compare cu cea de mai jos dupa care poate sa vorbeasca cat vrea el despre receptia lucrarilor .
Teatrul arata groaznic

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. catalin spune

  cum adica nu crede (primarul piatra neamt), ca noi nu suntem in stare sa facem „aprecieri”, ca ar trebui sa lasam institutiile… bla, bla, bla, dar scuzati-ma, a vazut si bunica, care a zis: pai casa mea de chirpici arata mai bine…”, iar daca institutiile statului trebuie sa mai remedieze ceva pe acolo, practic ar trebui sa fie facuta lucrarea de la zero… (asa se fac toate lucrarile in romania, sa tina pana la receptie, dupa,….)

 2. Cornel Nicoară spune

  Sunt omul cel mai autorizat care ar putea să fie sau să nu fie de acord cu ,,lucrarea” de la Teatrul Tineretului , asta după 45 de ani de teatru , ani în care am fost implicat în cea mai mare perioadă în conducerea acestei instituţii , pe care o cunoşteam de la subsol până în pod . ACTUL CRIMINAL denumit restaurare ar trebui judecat public fiindcă ea nu este decât o afacere ordinară . Are dreptate D-nul Culiţă Tărâţă că nu vrea să semneze recepţia ,,lucrării” , cât priveşte părerea primarului din Roman , poate fi taxată drept o gargară de doi bani. Pot să îl întreb pe D-nul Leoreanu de câte ori a intrat în sala Teatrului Tineretului , de câte ori a intrat fiindcă nu a fost spectator la nici un spectacol. Dacă se va scormoni puţin mai adânc ……

 3. asterix&obelix spune

  Gravitatea acestei situatii este data si de incercarea de a se disocia de calitatea lucrarilor de la Teatrul Tineretului, apeland la niste fantasmagorii…, cand stie toata lumea de implicarea decizionala si a parandaratului specifica acestui fost pnl-ist, pedl-ist, apl-ist cu mutra de membru in marea adunare nationala a lui ceasca , asa cum este foarte grav sa asocieze vis-a-vis de aceasta lucrare pe culita tarata !!!!!Mentionez ca nu sunt membru de partid si uras politicienii romani contemporani care au facut mai mult rau decat bine acestei populatii confuze si ratacite…..

 4. Mihai spune

  parerea mea este ca doamna sefa de proiect ar trebui sa raspunda pt lipsurile din proiect si in ultimul rand seful de santier pt tencuiala cu ,,,,,lut,,,, de pe fatada …………….

 5. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  Problema Teatrului Tineretului din Piatra Neamt este bine cunoscuta! La fel de bine cunoscuta este si problema Teatrului National din Iasi. De ce fac asemenea comparatii? Foarte simplu: Pentru refacere, restaurare, reconditionare la Iasi au fost necesari cativa ani de zile! La Piatra Neamt, cei care au crezut ca vor face minuni intr-un singur an prin tot soiul de manevre, s-au inselat. Au bagat niste bani in buzunarul dublu al portofelului personal, au recurs la metode exersate prin campanii electorale, dar Teatrul Tineretului nu a raspuns unor comenzi politice! Este adevarat ca politicienii portocalii, sau oranjutanii(asa sunt porecliti pe Internet) au depus unele eforturi… Dar minciuna investitiilor politice are picioare scurte! Daca distinsul fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt a refuzat sa semneze asemenea halima(este vorba despre dl. Mihai Farcasanu, individul despre care am refuzat sa public anumite documente neplacute, din motive crestinesti!), atunci totul este pierdut de catre mafia unor criminali economici! Locuitorii din Piatra Neamt au fost inselati, au fost pacaliti de niste criminali economici! Ei ar trebui sa fie pedepsiti exemplar. Ei lucreaza, la randullor cu alti criminali, dar cei din urma sunt ucigasi in cel mai concret mod al cuvantului. Cei care sprijina criminalii de mama trebuie sa se dea la o parte, daca doresc sa nu ajunga dupa gratii!

 6. bogdan marc_2012 spune

  Zice excrocul asta ca el nu-si permite sa faca abuzuri.Mare demagog si excroc.Ce bate campii cu neeligibilele?Se face ca nu stie de calitatea lucrarilor?

 7. bogdan marc_2012 spune

  Excroci legiferati prin votul fraierilor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate